anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am aproximativ 1, 84m, vârsta de 15 ani, împlinesc într-o lună și cam 78-80kg, greutatea variază destul de mult.
Aș vrea sa mă apuc să alerg, dar nu știu în ce măsură și de câte ori ar trebui să merg.
Obiectivul meu este ca burta să fie vizibilă cât mai puțin posibil, sau de ce să nu scap de tot de ea? happy
Ca și alimentație, în ultima perioadă am renunțat la fast-food, sucuri de toate felurile. Mănânc un sandviș cam pe la orele 10-13, pe la 3-4 mai mananc probabil niște cereale cu iaurt iar seara am renunțat să mai bag ceva în gură decât apă.
Aș dori un sfat de la cineva cu experiență, dacă se poate, mai detaliat! Vă mulțumesc mult.

Răspuns Câştigător
| Wheizii a răspuns:

Ok deci te sfatuiesc sa nu faci acceasi greseala pe care am facut-o eu, deci e simplu, slabesti cand arzi mai multe calorii decat mananci si te ingrasi cand ai mai multe calorii decat arzi. Ca sa slabesti trebuie sa bei apa, 1.5l / zi si poate chiar 2l, trebuie sa fii hidratat, nu te lua dupa gura lumii ca nu trebuie sa mananci, trebuie sa nu mananci prostii, te sfatuiesc sa mananci fructe, legume [ poti sa o rogi pe mama ta sa-ti faca supa/ciorba cu legume] cu foarte putina carne, repet...foarte putina carne [ carnea e buna dar nu mult] si sa nu fie grasa si uleioasa supa/ciorba. Iti iei aportul de lichide si legume doar dintr-o masa, dupa ce mananci mergi la o plimbare si te sfatuiesc sa alergi 30min usor, poti sa mergi la inot sau sa mergi cu bicicleta. SA NU IEI NICI O PASTILA DE SLABIT, sunt niste prostii si mai rau iti fac. DOCUMENTEAZA-TE mai departe si tu happy spor la slabit.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Wheizii):

Din ce-i spui tu o sa piarda si multa masa musculara pe langa grasime... ai nevoie de proteina ( carne, branza, oua, etc. ).

Unii sportivi mananca si 2 kg de carne pe zi ( + 20-30 de oua pe saptamana ).

| Wheizii a răspuns (pentru Cosmin86):

De ce comentezi daca nu stii? I-am zis bine ce i-am zis mai documenteaza-te, pierzi masa musculara cand te antrenezi si nu mananci, adica exact ce face el a zis baiatu ca mananca un sandvis si niste cereale si i-am explicat ca trebuie sa manance mai mult si sanatos [legume, fructe etc], i-am zis cum sa alerge. Esti prost documentat, daca el se apuca sa manance 2kg de carne pe zi pai ca sa dea jos caloriile treubie sa alerge zeci de km, baiatu vrea sa slabeasca nu sa fie culturist. Iti las niste link-uri sa citesti, ce iti las mai jos sunt link-uri de la site-uri de fitness si bodybuilding oficiale si foarte populare. ps:sunt in engleza http://www.mensfitness.com/training/build-muscle/10-worst-ways-lose-muscle http://www.livestrong.com/......-body-fat/

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

In primul rand nu renunta la proteine, carne sa nu renunti ca scade masa musculara cand slabesti, eu recomand carne de porc ca tine foame, legume, fructe multe si cardio nu vb de alergare vb de cardio pe bune adica insanity sau sprinturi la viteza maxima timp de 4 minute pe zi asta face ca burtica sa se duca mai repede plus o dieta pana in 800 de calorii http://stiinta-pe-intelesul-tuturor.blogspot.ro/......ardio.html

multa bafta la sport, daca faci asta vei vedea rezultate

Răspuns utilizator avertizat
| JoleneSth20 a răspuns:

Rezultatele nu întârzie să apară dacă ai răbdare și nu te abaţi de la drum cu acele mici excepţii.winking
La mine cel mai bine a funcţionat stilul de Raw Vegan. Nici nu ai grija gătitului, nici nu pierzi prea mult timp.
Ideea este să continui, să fii destul de motivat psihic și să-ţi impui -,, dacă am început, termin''. E mai greu la început, apoi te obișnuiești și când o să vezi diferenţele o să te motiveze și mai mult!
Mult succes și ai grijă la sănătate!

| Wheizii a răspuns:

Bai nene ce ne tot complicam atat, mananci sanatos si faci miscare = slabesti repede si bine.