| AgentKiller22 a întrebat:

Am o intrebare foarte buna pentru jucatorii de handball, presupun ca sunt pe aici, deoarece sunt intr-o mare dilema.Am inaltime 1, 80 si sunt in clasa a 7-a.Treaba e ca nu stiu cum si in ce fel sa arunc la poarta...Am avut faze super si foarte super...Dar treaba e ca vreau sa incerc ceva nou, saritura mi-ar fi placut dar nu imi iese.Si aruncarea de la sold la fel, cand arunc se duce mingea in stanga happy Funda

Răspuns Câştigător
| Infraverde a răspuns:

Aruncarea din saritura este cea mai ok in handbal, sau cel putin asa am invatat eu in cei 5 ani de handbal pe care i-am facut. Mergi la sala singur si incearca sa o perfectionezi. Nu are cum sa nu iti iasa. Eventual vorbeste cu profesorul de sport despre treaba asta, o sa te ajute mai mult ca sigur daca vede ca iti dai interesul. Nu renunta la tehnica asta pentru ca te poate ajuta mult.

| AgentKiller22 explică (pentru Infraverde):

Inca ceva, conteaza in ce fel sari? adica e vreo pozitie speciala?

| Infraverde a răspuns (pentru AgentKiller22):

Nu, atata timp cat saritura ta isi face treaba. Trage mana cu mingea in spate si arunca puternic. Saritura o sa-ti dea elan si o sa te ajute sa ajungi mai aproape de poarta.

| AgentKiller22 explică (pentru Infraverde):

Am pe cineva care arunca fara sa sara, nici din sold nu o da, ci pur si simplu arunca mingea normal, si o da cu o forta de nu o apara portaru nici de la jumate... Care ar fi secretul?

| Infraverde a răspuns (pentru AgentKiller22):

Viteza si forta fizica. Dar handbalul nu e box, asa ca e mai bine sa fii finut si destept. Sau poate prietenul tau a facut un pact cu diavolul big grin

6 răspunsuri:
| OvisOvidiu a răspuns:

Ba...nu le am cu handballu...dar imi permit sa comentez totusi la intrebarea ta...1.80 la 12, 13 ani cat ai tu? ....doamne nu crezi ca exagerezi putin? laughing))