| frumusihk99 a întrebat:

Am nevoie de ajutor.
Imi place foarte mult handball-ul si as vrea sa ajung departe cu el dar am o problema /: Nu prea am putere/forta in aruncarea mingii si asta macina rau...eu sunt si slabuta de fel adic metionez ca am 30 kg i sunt in clasa 4. -acasa ma antrenez mult la aruncarea mingii dar nu am putere si nu pot sa mananc nici mult :ca nu mai pot! si cand incerc sa arunc mingea imi aluneca din mana ca am mana mica
CE ar trebui sa fac ca sa am mai multa forta?-DACA AVETI SFATURI/TRUCURI PT HANDBALL NU EZITATI SA MI LE SPUNETI! FUNDAAA :**

Răspuns Câştigător
| Deliiiia a răspuns:

E simplu: exercitii pentru a-ti intari musculatura mainii. Se gasesc peste tot pe internet, 15 minute in fiecare zi cred ca ar fi de ajuns. In plus, ai putea sa exersezi in particular, se vor vedea rezultate in cateva saptamani.

http://www.reginele.ro/7-exercitii-pentru-musculatura-bratelor-2576

Ai grija sa nu efectuezi exercitiile care presupun ridicatul de greutati. Succes!

3 răspunsuri:
| ZaraZaraPerlin a răspuns:

Deci... Ai putea incepe prin antrenamente, caci acolo te ajuta in toate probleme! Aceasta este cel mai bun sfat pe care ti-l pot da!

| LiviuStefan a răspuns:

1.Consuma alimente bogate in fibre si vitamine.
2. Exercitii si antrenament la handball mai mult.
3. Vorbeste cu prof. de ed. fizica.

| Claudia_Voiasciuc_1999 a răspuns:

Poti folosi o minge, de tenis de explu pe care sa o tai pe mijloc, iar apoi sa o strangi si sa ii dai drumul de mai multe ori. Cu multa rabdare si exercitiu ai sa reusesti!