| csnexus a întrebat:

Am o intrebare vreau sa slabesc si m-am gandit la alergat, dar a o nelamurire, are acelasi efect ca pe timpul verii?(daca alerg iarna)

Răspuns Câştigător
| IonutzAlexandru91 a răspuns:

Cel mai bine pentru tine este sa ai o alimentatie foarte bine pusa la punct. Apoi trecem la sport. Daca mananci sanatos, si arzi mai multe calorii decat introduci in organism mancand, slabesti. Dar daca tu alergi si apoi te duci acasa si mananci mese bogate in calorii, poate duble sau chiar triple decat ai ars in ziua respectiva, in zadar. In sport poti alege mai multe scopuri: slabit, cresterea masei musculare sau mentinere. Deci alergatul sau in general sportul, te poate slabi, dar te si poate,, ingrasa". Aici intervine alimentatia, odihna si randamentul pe care il dai la antrenamente. Iti propun sa te apuci de culturism sau,, trasul de fiare", ca sa iti dezvolti putin si musculatura corpului, nu doar sa slabesti.

6 răspunsuri:
| hummer24 a răspuns:

Are efect, chiar daca iarna nu transpiri alergand tot are efect ai sa vezi

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Are același efect dacă te îmbraci mai gros, ai un fular în dreptul gurii (aerul foarte rece pătruns în plămâni te îmbolnăvește), și o alimentație săracă în grăsimi!
Pa, pa.

| xcristix a răspuns:

Sa stii ca transpiratia nu are legatura cu arsul caloriilor.cand transpiri doar evapori apa.

| baru a răspuns:

Sall. Nu. Iarna este mai bine. Dar, incalzire obligatorie, imbracat subtire, exact invers ca vara, vare ne imbracam gros, iarna subtire. Inainte sa alergi sari coarda pe loc dupa care din alergare dupa acea alergare normala 3- 4 km. 1 km la viteza maxima. Dupa ce ai terminat obligat dus cu apa fiarta cat mai calda, dupa care un dus rece de scurta durata. Hrana trebuie sa fie consistenta indiferent daca vei vrea sa slabesti sau nu. Pa!

| Yugeen a răspuns:

Daca acum te apuci de sport, cu siguranta o sa racesti (mai ales daca te referi la alergatul in exterior ci nu pe banda rulanta, in interior)!

Daca ai posibilitatea, iti recomand sa practici inotul! Nu numai ca o sa slabesti dar o sa iti dezvolti si musculatura membrelor si a sptatelui, a gatului...

Succes! happy

| OanaR a răspuns:

Buna! Chiar astazi am vorbit la biologie de slabit! Cel mai folositor truc pentru a slabi este sa savurezi mancarea in timp ce mananci. Multi dintre noi mancam in graba si plecam, pentru ca timpul nu ne permite. Insa peste putin timp iarsi ne este foame. Alergatul este un remediu bun pentru a-ti mentine conditia fizica. Pentru slabit mai greu! sugestia mea este sa-ti faci un program de alergat tot timpul indiferent ca e iarna sau vara, si grija la mancare!