| AndreiCartof224 a întrebat:

Salut TPU! Am o nalamurire.
Vreau sa ajung fotbalist, ma antrenez mult, sunt dedicat total.
Si se vede pe teren.

Doar ca, de curand am citit un articol, ca cica fotbalistilor profesionisti le plac distractiile, noaptea merg la petreceri, se distreaza, sunt bagabonti. Etc
Si cand am citit asta, mi-am pus un semn de întrebare...

E adevarat, pai ei fiind sportivi, trebuie sa trăiască sanatos, etc iar acesta este inca un motiv pentru care am ales acest sport, pentru ca trăiești toata viata sănătos te antrezi, etc.

Deci ce ziceti?

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Zic ca nu este nevoie sa te arunci si tu in fantana daca altii o fac.
Daca vrei sa fii un fotbalist bun este obligatorie si o conduita sportiva in timpul liber.

| Simpatic a răspuns:

Exista sportivi adevarati si exista sportivi gen mike tyson, cel din urma degeaba a fost foarte bun in box, datorita comportamentului de nesportiv din timpul liber l-a costat mult, acum se prostitueaza prin fel si fel de filme si reclame, inainte avea o avere impresionanta incat putea pune pe altii sa joace roluri in filmul vietii lui.

Tu daca esti sportiv cu mentalitatea adecvata nu ai de ce sa te temi ca ai putea ajunge ca altii, tu nu esti ca ei!

| johnnny123 a răspuns:

Și care-i problema? Doar nu te obligă nimeni să faci și tu la fel dacă ajungi fotbalist profesionist.

Da, unii oameni o iau razna când dau de bani. Dar alții nu. Dacă te vei afla printre cei care-și văd de treabă, vei avea șanse mai mari să ajungi undeva.

| Ilovedinero a răspuns:

În România da, este adevărat la ce echipe sunt acum, mai demult nu era asa. Daca vrei sa ajungi fotbalist profesionist prin alte tari nu e deloc ușor și nu ai nicio șansă dacă ai de mers toată noaptea pe la party-uri și cluburi. Uite de ex în Anglia la United/ City. Urmaresc un fotbalist ani de zile înainte sa-l achiziționeze.Se uita la constanța jucătorului, la ei cu poți câștiga 1-2 meciuri și te iau.Se interesează chiar și de viata personala, obiceiuri etc.La ei dacă îți iei concediu ești cântărit înainte iar când vi din concediu dacă ai o greutate mai mare ai pierdut contractul. În Ro este probabil însă dacă vrei sa fi fotbalist ca Debruyne, Mbapee nu face ca Neymar.