| Pro4K a întrebat:

Salut,TPU am si eu o intrebare, cum as putea sa scap de frica de bataie? Eu am 17 ani si fac karate de ceva timp si ieri am dat-o parte in parte cu manusi cu un prieten ce face kickbox, el are 13 ani si cand a inceput meciul, am fost bine dupa am dat si am vazut ca inca rezista si cand se apropia de mine venea o frica de bataie (Gen sa nu imi iau bataie) chiar si daca na el rea 13 si nu doare, am avut frica aia si am renuntat la a 4 runda. Eu am avut un handicap gen ca nu am putut sa il pun pe jos.Cum credeti ca as putea sa scap de frica asta? Ma scuzati daca am greseli gramaticale.

Răspuns Câştigător
| Ineys a răspuns:

Pai tu privesti "bataia" ca pe o bataie de strada. Tu faci Karate, el face Kickboxing, sunteti 2 sportivi. Nu conteaza cine e invins, conteaza sa va distrati, sa nu va accidentati, sa "jucati" corect si sa invatati ceva unul de la celalalt. Daca pierzi in fata lui, inseamna ca desi e mai mic decat tine s-a antrenat mult mai mult si mai intes.

4 răspunsuri:
| AnastasiaK a răspuns:

Ce fel de karate faci?

| Pro4K explică (pentru AnastasiaK):

Shotokan

| AnastasiaK a răspuns (pentru Pro4K):

Shotokan e nimic pe langa kickbox. E un sport frumos, nu zic nu, l-am practicat, dar cand vine vorba de bataie, ai 0 sanse in fata unui luptator de kickbox, box, muay thai, kyokushin...si lista poate continua. Deci e normal sa-ti fie frica de unul care face kickbox. El e invatat sa se bata, tu esti invatat sa punctezi.

| Algo098 a răspuns:

Nu trebuie sa-ti faci probleme daca iei bataie. Inseamna ca celalalt a fost mai bun si e normal ca cel mai bun sa castige. Te pregatesti mai bine si ai si tu sansa sa castigi.