Credeți că un băiat de 12 ani ca mine cu 43 kg poate sa slăbească si sa apara mușchi ca six pack si altceva fara sala cu mâncat sănătos și lucruri de la sala de sport improvizate cu ce avem la tara?

7 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Da, dar de preferat să nu slăbești în așa fel încât să rămâi fără vitamine necesare dezvoltării. Pe fetele de vârsta ta nu cred că le interesează 6 packul, poate pe la 15 ani le va interesa.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Celcestietot):

A precizat că e băiat...

| Celcestietot a răspuns (pentru anonim_4396):

Păi și ce dacă a precizat, oricum știam. Dar eu m-am referit strict la fetele de vârsta lui că nu le interesează aspectul corpului, pentru că sunt mici. Are logica ce am scris eu mai sus în acel comentariu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Celcestietot):

Da, acum am priceput. Am citit în grabă prima dată şi am înțeles altceva. Scuze. Numai bine şi spor la răspunsuri pe TPU laughing

| Celcestietot a răspuns (pentru anonim_4396):

Np man. Mulțumesc pentru urarewinking!

| Sonia822 a răspuns:

Dar nu trebuie sa slabesti pentru asta... ca ai 43 doar. Da, se poate, trebuie sa faci toate exercitiile posibile pentru abdomen. E bine ca incepi de la 12 ani, te ajuta sa cresti in inaltime, si da, o sa faci patratele, dar dureaza. Cel putin 3 luni. dupa 3 luni apare primul pachet, sus...in functie de cat muncesti tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ideea e că e important să mănânci sănătos, din orice punct de vedere. Masa ta corporală nu e neapărat legată de vârstă, ci și de înălțime. Doi oameni cu aceleași kilograme pot arăta diferit în funcție de cât de înalți sau scunzi sunt. Acum, depinde și dacă ai nevoie să slăbești. Dacă ai mai multă grăsime pe burtă poți să mai dai puțin jos, dar dacă deja ești slab nu e necesar. Ca să ajungi să faci pătrățele e bine să faci exerciții pentru abdomen ca planșa spre exemplu, sau altele care nu au ca punct principal abdomenul, dar îl includ și pe el pe lângă alte părți ale corpului, cum sunt flotările, dar trebuie făcute corect. Nu trebuie să te grăbești să avansezi și cel mai important e să îți dorești să avansezi cât mai bine și să te încălzești înainte, măcar puțin. Acest aspect e foarte important pentru că încălzirea te pregătește pentru efort atât la nivel muscular, mental, al sistemului nervos, cardiovascular, respirator și altele cel mai probabil. Poate pare complicat, inclusiv eu mai am de învățat mult cu privire la încălzire și la executarea corectă a exercițiilor. În general, încălzirea pe care o facem la școală la ora de ed. fizică ar fi potrivită: la început alergare ușoară, alergare cu ducerea picioarelor la fund, alergare cu genunchii sus, pas săltat, alergat cu spatele, mers sau alergat lateral, iar apoi mișcări ale capului, brațelor, umerilor, coatelor, ale încheieturilor mâinii, ale șoldului, ale picioarelor, sărituri, etc. Aici sunt tot felul de exerciții care cred că mai pot fi și improvizate. Noi vedem din aceste exerciții doar o serie întreagă de mișcări, dar de fapt în interiorul nostru organismul se reglează și produce schimbări ale ritmului inimii, respirației etc. astfel încât noi să fim gata de efort.