| mariojr77 a întrebat:

Salut TPU! Dacă mă înscriu la fotbal de la 14 ani mai am șanse sa devin fotbalist? O sa fac si multe antrenamente ca să recuperez din urma

Răspuns Câştigător
| ioana748 a răspuns:

Buna,
Înscrie te si da, ai sanse.
Bafta,

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Se poate sa fii inscris numai daca esti testat de vreun antrenor de club si acela constata ca esti talentat la fotbal.
Din pacate, antrenamentele alea multe de care vorbesti tu nu se pot face de unul singur si dupa cum vrei tu, ci cu toata echipa si numai cand este programat de antrenor.

Dar, la 14 ani ai un examen mult mai important de trecut decat fotbalul, EVALUAREA NATIONALA, asadar, nu crezi ca-i mai normal sa te focusezi pe invatat la romana si matematica, ca sa ajungi la un liceu bun?

| mariojr77 explică (pentru Violleta2022):

Vad ca răspunzi la toată lumea tu, și tot ce vrei sa faci este sa jignești și pe lângă asta tu vorbești și despre altceva nu despre întrebarea la care raspunzi?

| mariojr77 explică (pentru mariojr77):

????

| Violleta2022 a răspuns (pentru mariojr77):

Eu ti-am spus realitatea, care pe tine te supara si asta nu am ce-ti face, ca nu esti inca capabil sa intelegi ce se intampla in lumea reala.
Ia-ti taticul de mana si mergeti la un club ca sa fii testat, de un antrenor profesionist, fiindca numai asa vei avea cum sa afli daca esti talentat si daca vei juca vreodata fotbal.

In ce privesc antrenamentele alea multe, pe care vrei sa le faci de capul tau este imposibil, ca nu-s permise fara un anternor alaturi, putand sa te accidentezi.
Eu stiu ca tu vrei sa ajungi peste noapte vedeta, dar trebuie sa intelegi ca asta nu se poate, pana nu treci printr-un proces serios de selectie!
Tu nu ai parinti care sa te supravegheze?

| mariojr77 explică (pentru Violleta2022):

Ba omule tu ești prost la cap? Ești total pe lângă de subiect. Eu ți am spus dacă mai am șanse sa devin fotbalist dacă ma apuc la 14 ani de fotbal ce e asa greu de înțeles sa dai un raspuns

| Violleta2022 a răspuns (pentru mariojr77):

Apucatul asta nu face nici un sens daca tu nu ai pic de talent la fotbal si dai cu stangul in dreptul, de aceea iti tot spun dar se pare ca esti incapabil sa intelegi, ca ai nevoie de testarea unui antrenor, ca sa vada clar daca esti capabil sa joci fotbal adevarat, nu sa alegri pe langa mingie, cum fac toti copilasii care viseaza sa ajunga fotbalisti.

| mODIN a răspuns:

Nu incerca sa recuperezi nimic din urma, asa te accidentezi. Faci ce-ti zice antrenorul si vezi.

Oricum, daca vrei acum sa devi fotbalist, ma indoiesc ca pana la 14 ani ai stat pe calculator si ti-ai gasit acum scopul vietii dupa ce ai vazut o compilatie cu Messi pe Youtube. Deja joci, de placere, de cativa ani buni, corect? Nu-i ca si cum o iei de la zero.