| bighi1988 a întrebat:

Stiu ca e o intrebare destul de proasta! mie imi place foarte mult sa joc fotbal, si recunosc ca nu joc rau deloc, am 20 de ani! sunt curios ce parere aveti, oare mai am sanse sa devin footbalist, adica sa joc footbal, din pacate nu am mers la footbal, la antrenamente niciodata, acum vreau sa ma inscriu la facultate de sport, acolo ai sanse sa te vada cineva, sau nu stiu cum sa zic...?

4 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Nu este chiar aiurea intrebarea. Dupa parerea mea, avand in vedere ca nu ai mai fost pe la niciun club si ai ajuns la varsta asta, sansele sunt minime sa poti deveni fotbalist. Poate daca esti super talentat, printr-un noroc chior, te va remarca cineva, vreun antrenor sau conducator de la o echipa de fotbal si te va lua la ei. In orice caz, nu te astepta sa vina sa te ia sa joci la Steaua.

| AndRobert a răspuns:

Pai..parerea mea trebuie sa te uiti si tu la meciuri de fotbal (pe afara, la tv, pe unde mai umbli tu si dai de fotbalisti)daca e poti cauta pe youtube Fotbal pentru incepatori sau sa scrii in engleza (probabil sunt multe rezultate in limba engleza)

| LESSY8 a răspuns:

Dacă ai 20 de ani e cam târziu dar dacă ești foarte talentat poți sa încerci. Sa nu spui niciodată niciodată!

| Sebi100 a răspuns:

Chiar nu e o intrebare proasta mai stiu si eu niste prieteni la fel, daca tu spui ca esti talentat si te stii cu mingea, si sunt sansele sa te vada cineva 50%50% iar daca ai niste pile poti ajunge linistit!