|

Salut TPU! Eu sunt cam plinut(am 178cm si 83kg), dar in acelasi timp sunt si extrem de puternic. Eu ii bat pe toti din clasa cand vine vorba de ridicat greutati, tranta(bataie) sau chiar si skandenberg.

Intrebarea mea este: cum as putea sa slabesc putin(ca sa mi se vada muschii) fara sa pierd masa musculara?

Adica cum as putea sa devin mai shredded pierzand decat grasime, fara muschi.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Teoretic daca consumi carne =proteine si esti in deficit caloric organismul va consuma doar grasimi, desigur ca nu pot dovedi asta tie personal, dar cam asa lucreaza metabolismul, desigur si sprinturile conteaza foarte mult

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru RAY):

Pai aparent eu chiar mananc multa carne de mic laughing dar nu pentru muschi, ci pentru ca pur si simplu imi place la gust.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Apuca-te dealergat prin parc sau cumpara-ti o bicicleta si alearga cu ea 10-20km pe zi, slabind foarte usor si sanatos totodata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca esti asa de puternic si nu ai niciun inconvenient (sanatate sau functional) nu ai de ce sa slabesti, asta este constitutia ta. Probabil ca esti in genul lui Bud Spencer.
Poti sa facui exercitii intense (cardio si forta), limitand consumul de mancare, dar exista un risc (mai mic, dar este) sa-ti bulesti metabolismul. Pentru ce?
Nu este ca si cum nu te mai ia nimeni de nevasta happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează