| MadalYyYn a întrebat:

Imi spuneti va rog un program de sala de forta! Am 15 ani e bine ca am inceput sala de la varsta asta nu dauneaza cu nimic? programul meu este : LUNI:piept+triceps.MARTI:brate :biceps+triceps. MIERCURI:spate+biceps.JOI:umeri.Vineri:picioare. Fiind la inceput am respectat programul doar pana joi adica nu am prea facut umeri si picioare doar putin happy Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| modaacum a răspuns:

Nu forta corpul prea mult. dupa varsta de 18 ani este ok.antreneaza toate grupele musculare si zic asta pentru ca nu ai scris nimic de abdomen, gambe, trapez, lombari.incearca sa faci mai mult cu greutatea propriului corp. exemplu:tractiuni la bara, flotari cu mainile la spate pentru triceps.eu am inceput la 16 ani si acum am 35.am mai crescut si in inaltime dupa ce m am apucat. daca doresti mai multe detalii te pot ajuta.de asemenea si cu nutritia

| MadalYyYn explică (pentru modaacum):

Imi poti lasa un Id de mess sau un fb te rog!

3 răspunsuri:
| whein1991 a răspuns:

Salut poti sa faci linistit sala, eu fac de la 12 ani, doar ca programul tau nu este bun, nu este bine sa faci tricepsu de 2 ori pe saptamana, mai ales si la diferinta de nici o zi, incearca sa lucrezi asa : luni piept biceps, marti umeri trapez, miercuri pauza, joi spate triceps, vineri picioare, sambata daca vrei sa faci antebrat. Lucreaza cu programu asta timp de 3 luni daca esti la inceput, dupa aia il schimbi. Bafta, funda.

| modaacum a răspuns:

Ca si incepator mai mult de 3 antrenamente pe saptamana nu iti recomand. tine minte ca in sportul asta mai mult nu inseamna mai bine. ziua de pauza este zi de pauza si trebuie respectata.nu mergi la sala sa faci abdomen sau antebrate.corpul are nevoie de odihna.bafta multa si tine te de treaba.inca ceva sa si in vedere daca te apuci de sportul asta anaerob(care nu implica plamanii) ca daca il vei practica un timp si te lasi, colesterolul se depune mai repede la noi, practicantii acestui sport.