anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In doua 2 luni jumate daca ma apuc de exercitii fizice + mancat corespunzator, se pot vedea diferente? In principiu vreau piept si maini mai mari, si sa nu mai par asa ingust ( asta nu cred ca se rezolva) Imi puteti da niste exercitii cu gantere?

2 răspunsuri:
| Medivh a răspuns:

Salut,nu cred ca asta e suficient, dar daca-ti permiti poti..Si pe langa permis iti trebuie multa ambitie, du-te la sala, vorbeste cu instructorul baga proteine in tine si foarte foarte multa mancare, mancatul corespunzator dupa cum cred eu la tine trebuie sa treaca de 3600 de calorii si cel putin 200 de proteine sa vezi rezultate..Trebuie sa bagi si ceva bani, vrei rezultate pana in vara si nu e usor ai mult de munca.dar daca crezi in tine si mananci curcan, piept, oua n o sa ma apuc sa le insir pana la paine cu 20g proteine pe putin, 6 mese pe zi si foarte foarte mult antrenament ai putea obtine ce fac altii in 6, 7 luni, sa nu uit sa precizez ia si ceva cu hormoni de crestere si fa mult aerobic ce tine de intinderi pentru umeri..In principiu te poti duce si la autoaparare sau etc.Dar ai mult de munca, iti urez multa bafta si sper ca te am ajutat.

| anonim_4396 explică (pentru Medivh):

Multumesc mult. Din pacate nu imi permite timpul sa ma duc la niciun sport (fac ore dupa amiaza si eu nu stau in oras. si autobuz am doar pe la 12 si mai am la 11 si ceva si dupa nu mai am timp de invatat si tot asa...)Vreau sa ma limitez la niste gantere si o haltera + tractiuni, flotari, abdomene etc. Ambitie am, timp nu. hormoni si proteine nu vreau sa iau. dar daca e 100% neaparat cumpar.