|

Salut TPU! La ce ajuta flotarile? Ce grupe de muschi lucreaza? Se vad rezultatele daca fac in fiecare zi flotari?

Dau funda! Merci!

16 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna!
Multi atleti profesionisti aleg sa isi lucreze pectoralii prin a face flotari.Trupele Speciale si Armata isi antreneaza personalul prin exercitii cum ar fi flotarile si tractiunile.De ce atatia oameni care au nevoie de puterea functionala aleg sa lucreze exercitii care se executa cu greutatea corpului in loc sa lucreze cu greutati libere?

Motivul este simplu: flotarile sunt un antrenament pentru pectorali de departe superior greutatilor libere. În medii competitive, în cazul în care viteza si puterea de explozie sunt esenţiale, nu există nici un substitut pentru flotari. Ele construiesc rezistenta, viteza, si puterea. Gandeste-te la boxeorii profesionisti. Antrenandu-se prin flotari cu serii si repetari multe ei reusesc sa reziste meciuri de cate 12 reprize de boxat.

In plus sunt putine momente in viata reala cand un indivit trebuie sa impinga greutati mai mari decat greutatea proprie.

Multi oameni sustin ca nu se poate construi masa musculara cu flotari. Acest lucru este adevarat daca numarul acestora este mic. Daca veti face antrenamente cu peste 500 de flotari veti realiza ca lucururile se schimba. Nu vor fi muschi rotunzi si umflati ca la greutatile libere ci vor fi muschi definiti cu un tonus muscular pronuntat.

Antrenamentul cu flotari lucreaza muschii pectorali, tricepsii, deltoizii, picioarele, lombarii si abdominalii. In plus pozitia flotarilor face ca organismul sa implice in exercitiu multi muschi de stabilizare pentru miscare si echilibru.

Flotarile, fac barbatilor cat si femeilor pectorali bine lucrati, de invidiat. Ele te ajuta sa obtii o conditie fizica buna, rezistenta, tonus si o postura mai atletica, pentru ca acest tip de antrenament solicita atit abdomenul, spatele, cit si picioarele. Muschii cei mai bine lucrati sunt pieptul, tricepsul, bicepsul dar si musculatura abdominala, lombara, fesierii.

Flotarile facute regulat mentin corpul in forma, atunci cind nu-ti poti permite un abonament la sala datorita timpului, banilor, comoditatii...2013 - 2976 + Vezi răspunsul întreg

| a răspuns (pentru cobritsA):

Boxerii profesionisti lucreaza si cu greutati libere la greu. Si daca lucreaza in fiecare zi se supra-antreneaza, si profesionistii acorda 48 de ore timp de refacere unui muschi dupa ce se lucreaza. Si doar cu flotari nu o sa faci niciodata muschi ca lumea, tot greutatile sunt baza pentru masa musculara, cu flotari faci rezistenta. Iar spatele si picioarele le lucreaza nesemnificativ, te invit joi la world class downtown sa faci cu mine un antrenament de spate ca lumea, inclusiv indreptari cu greutate mare si ramat, 50 de minute doar spate, sa observi o diferenta URIASA, cel mai probabil nici nu o sa rezisti pana la sfarsit, daca l-ai lucrat doar cu flotari si tractiuni.

Mai documenteaza-te despre masa musculara si supra-antrenament, muschii cresc in perioada de ODIHNA, NU cand ii lucrezi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru cobritsA):

Dupa ce ca raspunsul tau e un copy/paste de pe alt site, articolul e plin de informatii eronate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru cobritsA):

Esti praf, ai scris doar tampenii, absolut NIMENI nu si-a facut pectorali prin flotari zilnice, doar supra-antrenament ( de care habar nu ai ce inseamna )

Probabil esti un copil frustrat de 50 de kg si pieptul plat care abereaza

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
15 răspunsuri:
Alte răspunsuri
| a răspuns:

1. Flotarile lucreaza cele mai multe grupe de muschi decat orice alt exercitiu.
2. Pozitia in care se efectueaza flotarile nu-ti forteaza articulatiile in asa fel incat acestea sa devina dureroase.
3. 50 de flotari pe zi echivaleaza cu 3 ore de miscare.
4. Oricine stie sa faca flotari.
5. Flotarile pot fi executate chiar si de persoane care au greutatea de peste 100 de kg.
6. Poti face flotari in parc, la birou sau acasa
7. Cu doar 30 de minute (pot fi si cumulate) de flotari/zilnic te mentii in cea mai buna forma.
8. Dupa o luna de flotari zilnice muschii bratelor cresc vizibil in cm si slabesti pana la 2 kg, iar pieptul este mult mai ferm si bine conturat.
9. Forta bratelor va creste considerabil.
10. Te mentii in forma cu efort minim.

Fundita?big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru eduardlica):

"Dupa o luna de flotari zilnice muschii bratelor cresc vizibil in cm", nu ai nicio treaba cu sportul asta. Dupa o luna de flotari zilnice te supra-antrenezi grav, muschii cresc in perioada de ODIHNA, si NU cand ii lucrezi, un muschi are nevoie de 48 de ore timp de refacere, altfel o sa faci masa musculara la pastele cailor.

Si cresti vizibil in cm? Sportivii profesionisti pun 1 cm pe an lucrand cu greutati mari si cu mult mai multe exercitii + 5-6 mese pe zi, si tu pui in doar 2 luni cu flotari centimetri? laughing

Mai bine du-te in rubrica de fashion si da sfaturi acolo

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ajuta atat la musculatura picioarelor cat si la cea a abdomenului.Bineinteles ca se vad rezultatele facand in fiecare zi.Niciun alt exercitiu nu te ajuta la fel de repede ca flotarile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Flotarile iti dezvolta muschii de la mani, de la piept si muschii abdomenului...se vad in functie de cat de bine le faci si cate faci pe zi. sper ca te-am ajutat cu acest raspuns.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Adisoo09):

Nici tu nu ai nicio treaba cu sportul asta, citeste despre supra-antrenament, daca faci zilnic e o tampenie.
Iar flotarile lucreaza piept si triceps si foarte putin partea frontala a deltoidului. celelalte grupe le lucreaza nesemnificativ.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| a răspuns:

Voi astia care tot lasati comentarii pe aici ca stiti voi despre antrenamentele profesionistilor ati fost vreodata intr-o sala de sport? ati practicat sportul asta? vorbiti aiurea din ce auziti pe unul si pe altul, eu il fac de aproape 2 ani, 5 zile pe saptamana cate doua grupe de muschi pe zi si sunt foarte multumit, cat despre cm la brat de la 37 am ajuns la 43, mai documentati-va inainte de a scrie numai prostii

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Ti se pare mult 2 ani?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Piept straight face

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da se vad rezultate, trebuie doar sa cresti in intensitate, sau poti face cu un ghiozdan plin de carti in spate etc, nu te lua dupa tantalaii aia care cica nu e bine sa le faci in fiecare zi, eu fac performanta in culturism si la inceput de antrenament fac 3 serii a cate 25 de genuflexiuni, e similar cu a face flotari zilnic si nu e vb de supraantrenament

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează