|

SALUT,TPU pentru.a pune 10 kg de masa musculara c-am cate ore trebuie sa ma antrenez pe zi adica lucrez la fiecare grupa de muschi si sunt bune pastele fainoase si carnea de peste pentru cresterea in masa musculara

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Am mai dezbatut subiectul pe TPU si am ajuns la concluzia ca peste 3.5 e imposibil din punct de vedere genetic vorbind, la inceput pui masa musculara chiar si 6kg in 10-12 luni apoi corpul tia obinut maximul, se poate chiar ca sa nu pui deloc, exista un grup care nu poate sentitiza o gena 25% din populatie, eu personal cred ca e sf sa pui atata masa musculara, degeaba manci multa carne, carnea nu e egal masa musculara, toti grasi care manca carne multa sunt musculosi?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Esti incepator? Pentru a pune zece kg de masa trebuie sa faci un surplus caloric, adica sa arzi mai multe calorii decat consumi. De exemplu tu ai caloriile de mentinere 5.000, ca sa cresti in masa musculara trebuie sa consumi 5. 500cal-6. 000cal pentru a intra in surplus caloric. Cate kg ai si ce inaltime?
Un antrenament de incepator nu trebuie sa dureze mai mult de o ora. Fiecare grupa musculara se lucreaza o data pe saptamana.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca sa mananci cati mai multi carbohidrati (paste, orez, ovaz) mananca de 6 ori pe zi si bine, daca iti permiti iti poti lua si niste suplimente pentru o crestere mai rapida.
Cat despre antrenament incearca sa-ti intreci limitele, trage tare. succes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează