anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vreau sa fac joging pe stadion, si as vrea si eu un program de alergat, tin sa mentionez ca stadionul are 440 si ceva metri pe langa margine, pe primul culoar, si as vrea sa merg in fiecare zi, iar sambata duminica sa stau acasa happy. Nu vreau sa slabesc ci pentru picioare, si dezvoltare fizica. Orice parere/opinie e bine venite. Mersi frumos.

3 răspunsuri:
| Allexandrw07 a răspuns:

Deci pentru inceput trebuie sa faci o incalzire foarte buna si forte dura pentru ati intinde bine musculatura. Dupa ce ai terminat incepe sa alergi 10ture a cate 10 m fiecare 5m alergare usora si 5 sprint. Dupa incalzirea asta stai 2:00m.Dupa aceea incepti alergarea primi 10m alergare usoara, 5 sprint, 10usor, 10sprint,15usoara,10spirnt. Alergarea de sprint se mentine la zece pana ce simti ca esti pregatit sa mergi la mai mult de 10m.Succesc!

| evostyle7 a răspuns:

O sa-ti vand un pont din proprie experienta. Pentru musculatura picioarelor, pierzi timpul alergand pe plat. Incearca sa alergi in urcare, dar fara sa ti cont de distanta, ci alergi pana simti ca ti`s umflati muschii maxim. Pe urma gaseste`ti undeva 10-15 scari si urca`le si coboara`le intr-un picior de 3-4 ori pe fiecare picior. De exemplu, le urci si le cobori de 3 ori numai cu dreptul, 10-15 secunde pauza intre urcari. Inainte sa te apuci de stangul stai un minut. Dupa toate astea niste exercitii de stretching pentru mobilitate. Sa nu uiti de incalzirea de inceput. De la gat pana la picioare.
Eu personal mi-am lucrat muschii picioarelor urcand pe munti ( si o fac destul de des ) dar perioadele in care nu sunt pe munte nu fac antrenamente regulate, ci mai merg din cand in cand la o alergare usoara sau un tenis cu piciorul. Desi am masa musculara destul de mare, mi`s definiti si partea buna e ca nu am pic de grasime pe picioare. Sper ca ai retinut, piciorul frumos il face alergarea in panta. Mult succes.

| Gilgalad a răspuns:

Sall pai :incepe cu 2 ture rezistenta (alergare usoara) dupa aia 1 juma de tura sprint dupa aia 20 genuflexiuni si duapaia stai 30 sec si faci 4 ture rezistenta (alergare usoara) si dupa aia 1 tura intreaga sprint. Dupaia faci 30 genuflexiuni si stai 1 min si faci 5 ture rezistenta(alergare usoara) si 1 tura sprint si cand ai ajuns acasa faci 3 serii de cate 15 flotarii. Daca faci asta timp de 1 luna te-ai facut foarte musculos.Crede-ma asa am facut si eu acum sunt super.Bafta, sper ca te-am ajutat.winking