anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa-i intreb pe cei care au fost si stiu despre sala de forta.Cum este la sala? Vreau si eu sa ma duc la sala ca sa imi lucrez putin muschii, sa arat altfel dar imi este putin teama.Cum este acolo, adica ai instructor? cate ore pe zi trebuie sa faci? cate ore pe saptamana? cat costa? Dau funda pentru cine imi da un raspuns detaliat.

3 răspunsuri:
| kar1GaNNN a răspuns:

Este foarte frumos. ai insrtuctor si te va invata el tot ce vrei sa stii. te va invata cum sa iti lucrii muschii.

| Moonlight15 a răspuns:

E a 2 casa pentru mine, acolo ma simt in largul meu. Trebuie sa fii fericit si nerebdator sa te duci, o sa vezi ca o sa iti placa. Fiecare sala are instructor, el te va indruma si iti va spune tot ce vrei sa stii! Bafta multa!

| LaurentiuFit00 a răspuns:

Salut! Este destul de frumos.Schimbi idei cu multi baieti de acolo, etc.Programul tu o sa-l faci.In general dureaza vreo 1-1.5 h.Da, ai instructor.Cand te duci sa-ti faci abonamentul poti sa intrebi cine este instructorul si o sa-ti prezinte aparatele, exercitiile cu greutati libere.Tu fiind incepator cred ca 3-4.5 ore pe saptamana e de ajuns, adica sa mergi de 3 ori pe saptamana. Oricum, iti va recomanda antrenorul in fuinctie de cum crede el ca e mai bine pentru tine.Salut!