| CarlosAttila a întrebat:

vreau să vă întreb care este cel mai bun sport de contact pentru stradă? Nu sunt bătauș sau ceva sunt doar curios.
Cine răspunde vreau să și argumenteze

6 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Nu exista sport de contact pentru strada, in anumite conditii si profesionistii din sporturile enumerate de colegii nostri fie ca vorbim de MMA, box, kickbox etc pot fi batuti pe strada. A existat si un fenomen denumit kimbo slice care in galele de MMA era mediocru dar participa la lupte ilegale de bataie pe strada -organizate cumva si aveau niste reguli, acolo era neinvins!
Dar ca sa raspnd la intrebarea ta cel mai bine este sa stii putin din toate mai ales acest MMA. Iar daca vrei sa inveti tehnici reale si contra armelor albe si am vazut ca e foarte misto cauta filmulete despre krav maga!

| Paul754880338 a răspuns:

Sporturile de contact nu sunt pentru strada, in nici un caz! Filozofia promovata de toate artele martiale, din care au descins ulterior alte sporturi ( de contact cum le spui tu)cu mai putina filosofie si reguli, dar mai multa popularitate si bani implicati, este echilibrul fizic si mental, pacifismul si nu agresivitatea. Daca doar faci un sondaj de opinie ai ales gresit subiectul si contextul. Daca vrei sa afli despre sport intreaba un sportiv. Daca vrei sa afli despre agresivitatea de pe strada, cel mai bime ar fi sa ii faci o vizita la un penitenciar unuia inchis pentru batai ce au degenerat in ceva mai grav si au schimbat sau curmat vieti. Am mai postat odata un astfel de raspuns, care a deranjat unul dintre editori probabil, si a fost sters. Insist totusi sa cred ca unii il vor citi si vor intelege ce vreau sa spun.

| IonutCG90 a răspuns:

Salut. Se numeste MMA, MIXTE MARTIAL ARTS-Reprezinta un amestec de mai toate categoriile de lupte, K1, Karate, Judo, TaeKuanDo, Jujistzu, si multe altele. Este creeatia lui Bruce Lee in mare parte, si apoi s-au creeat discipline specializate. De exemplu cel mai mare turneu din lume de batai daca putem spune asa, este UFC=Ultimate Fighting Championship, acolo se duc cei mai grei de pe planeta, cei mai buni. Este practic sportul de contact perfect, ce aduce aminte putin de luptele de gladiatori ce erau acum mii de ani in arene. Acum se moare mult mai rar dar exista o sansa. Sper totusi ca ti-am fost de fols!

| Simpatic a răspuns (pentru IonutCG90):

Prietene k1 nu este sportul in sine K1 este o forma de campionat, un fel de turnament, sportul care este practicat in cadrul galelor de K1 este kickboxul, o greseala pe care am tot auzit-o la adolescenti ca ei cica fac K1, nu ai cum sa practici K1 ci kickbox.

| 10000573 a răspuns:

După întrebare probabil ai influente proaste
De ce nu te gândești sa faci ceva folositor cu viitorul tău in loc de ceva ce nu își are sensul?

| CarlosAttila explică (pentru 10000573):

Am spus clar ca e o intrebare doar de curiozitate? Asta intelegi tu din ce spun eu? Ca am influente proaste? Tu nu ai fost curioasa niciodata de nimic?