anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.
Vreau sa mi iau un suplimend de la Serious Mass.
Dupa antrenament am sa iau o portie, dar aceasta portie are suficiente valori nutritive incat sa poata inlocui o masa normala. eu dupa antrenament ajung in 30 min acasa si mananc. Dar acum cum sa fac pentru ca e ca si cum as manca odata la o ora iar pe 30-40 min as manca din nou.
Dar in zilele in care nu merg la sala, acest supliment inlocuieste o masa normala si trebuie sa l tratez ca atare?
Multumesc.

9 răspunsuri:
| cristi1505 a răspuns:

Suplimentele nu inlocuiesc niciodata o masa! Se numesc suplimente tocmai din acest motiv:ca nu inlocuiesc nicioadata o masa! E in plus, pentru a te ajuta pe tine sa castigi masa musculara mai repede! NU inlocuiesc niciodata o masa! Dupa ce ai ajuns acasa mananca.Suplimentele nu tin de foame! Daca nu mananci in speranta ca va inlocui acel shake o masa nu vei creste.Trebuie sa ai minim 4 mese pe zi + suplimente!

| anonim_4396 explică (pentru cristi1505):

Ai dreptate.
Acum, dupa raspunsul tau, chiar imi spun cum de nu m am putut gandi la asta laughing

| anonim_4396 explică (pentru cristi1505):

Apropo. In timpul scolii, de la ora 11 nu pot sa mananc decat ori o banana ori niste biscuiti. ( aceasta din cauza ca nu ma pot 'indopa' de fata cu colegii mei ). Crezi ca e ok daca pe langa acei biscuiti iau acest supliment? sa l beu repede in pauza nu m ar deranjabig grin

| cristi1505 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca ai un magazin de suplimente pe langa tine fugi si i-ati inainte de scoala niste batoane proteice de acolo daca e.Sincer mai bine iei cum scrie acolo o portie dupa antrenament si una seara.Si cu mese poti face asa: O masa inainte de a pleca la scoala si 3 mese dupa ce te intorci.Sau doua mese inainte de a plecat si doua dupa ce te intorci +suplimentul.

| cristif a răspuns (pentru cristi1505):

SUPLIMENTUL imediat dupa sala. Si masa de dupa sala o iei dupa 45-60 de minute de la shake, pentru a se putea absorbi.

| anonim_4396 explică (pentru cristif):

E suficient 45-60 de minute pentru a fi absorbita?

| cristi1505 a răspuns (pentru cristif):

Masa poti sa o iei si imediat dupa! Nu iti afecteaza cu nimic! Tot aceeasi nutrienti se vor absorbi. Oricum depinde si ce mananci dupa!

| cony a răspuns:

Nu mai mananci dupa sala char daca ti-e foame

| cristi1505 a răspuns (pentru cony):

Dupa sala trebuie sa mananci alimente bogate in proteine pentru a te reface! Nu mananci nu vei creste! Frate, pe mine, uni chiar ma uimesc prin ce sfaturi fara niciun dau. laughing) Ganditi si voi!