| 5EX a întrebat:

Salut, vreau si eu o metoda de-a slabi pana-n vara cateva kg bune, am mai incercat eu odata cu intrebarea asta pe TPU dar nuprea m-am lamurit complet, am 1, 70 inaltime si aproape 90kg, ok brate am, triceps am dar burta ma nenoroceste, ma gandeam sa incerc niste steroizi sau pastilele probolan 50, stiu ca steroizi in timp te lasa si etc dar nu conteaza atata timp cat bag si arat bine, deci vreau si eu un sfat ce steroizi as putea lua sa slabesc pana-n vara si sa arat corespunzator inaltimii mele, stiti daca probolan 50 e chiar bun de ceva ca aud majoritatea lumii ca ar fi bun dar nu stiu ce sa fac. Multumesc Anticipat

Răspuns Câştigător
| SoP222 a răspuns:

Baga mult cardio. Scrie pe youtube "cardio workout" si eun video de 37 minute cu o tipa iti arata ce sa faci happy, marele avantaj e ca poti sa le faci in casa
Înafara de sport, nu manca pâine, dulciuri, sucuri, fast-food etc. Eu in cam o luna am slăbit 7 kg happy
PS: Prima oara când am băgat workout n-am rezistat mai mult de 9 minute si am vrut sa mă las dar am continuat, a 2 a zi am rezistat 22 de min si a 3 a tot. Bafta si nu te lasă.

3 răspunsuri:
| SiLaS a răspuns:

Esti atat de imbecil incat nu te documentezi macar pentru sanatatea ta? Tu vrei sa slabesti si vrei sa iei steroizi? Calculeaza-ti frate deficitul caloric si respecta-l, baga cardio de 3-4 ori pe saptamana si stai linistit.

| cristinela4 a răspuns:

Mai bine fă un set de exerciții pentru burtă! În 3 luni, va avea efect! Baftă!

| RedLips a răspuns:

Lasa pastilele. incearca o metoda naturala si nu te forta.Incepi cu exercitii fizice dimineata cate putine. Abdomene, alergari pe loc etc. si mananca sanatos. Am incercat si eu insa am exagerat, de asta iti spun sa faci cat mai putine pe inceput.