| Ferii a întrebat:

Salutare.
Am o problema mare. Sunt gras. Am 1.77m si 74-77 de kg. De vreo 3-4 saptamani am inceput sa fac in fiecare zi 50-60 de flotari. In ultimele 2 saptamani fac pe zi 100-150 de flotari si am observat ca mi-au crescut sanii... si destul de multa grasime pe burta. Va rog ajutati-ma, sunt disperat.
P.S. tin si o dieta mica
URGENT!

12 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Ciudat, nu ar trebui sa fi gras la inaltimea aia si cu kg alea.

| Ferii explică (pentru Frank51):

Am graime la abdomen si la pectorali atat, dar nu imi place

| Sn4k3 a răspuns:

Bine ca faci flotari, dar de mancat cum mananci laughing? Dieta e cea mai importanta, flotarile alea abia ard caloriile si nici nu te ajuta la cresterea masei musculara prea mult. Fa sala, alergare si ce sporturi mai vrei, nu doar flotari. Si cat despre dieta, fii in deficit caloric, evita carbohidratii simplii si grasimile nesanatoase.

| Bizon95 a răspuns:

Grasimea se duce mai intai pe burta
si de pe burta pleaca ultima
dar TREBUIE DIETA... PERMANENTA

| adryang78 a răspuns:

Salut!
În primul rând, felicitări pentru faptul că recunoști că ai o problemă. Este primul pas spre rezolvarea ei.
Ar fi bine să diversifici exercițiile fizice, pe lângă flotări poți face niște genuflexiuni, abdomene, alergare. Un sport gen baschet sau volei ți-ar fi de ajutor, chiar dacă-ți va fi greu la început. Te va ajuta să "topești" mai eficient grăsimea și în același timp te vei înălța puțin și se va distribui altfel greutatea.
Ca și dietă, să nu te-apuci să flămânzești, că nu rezolvi nimic, va fi chiar mai rău. Să nu iei pastile pentru slăbit, îți vor da organismul peste cap și nu dau rezultate. Uite mai jos o dietă ușoară și cu rezultate foarte bune. Se numește "la fix".
Mănânci câte puțin, la ore fixe, spre exemplu la 7, 10, 13, 16, 19.
Niciodată după ora 19. Și scoți din alimentație pâinea, pastele, prăjelile, dulciurile (poți mânca puțină ciocolată amăruie, conține mai puțin zahăr și mai multă cacao), porcăriile din comerț gen chipsuri și sucuri. Ar fi bine dacă poți consuma măcar 1L de apă zilnic.
Vei vedea rezultatele în maxim 3-4 luni.
Atenție! Înainte de exerciții fizice să faci încălzire, ca la ora de sport, la școală.
Succes!

| Sekim a răspuns (pentru adryang78):

Salut.
Ai unele sfaturi bune, si altele proaste. In primul rand, trebuie sa fie in deficit caloric pentru a scapa de grasime, pentru ca daca nu esti in deficit caloric nu scapi nici macar de 1% din grasime din moment ce corpul tau are caloriile necesare, nu va incepe sa consume grasimea corporala pe post de hrana si vei ramane la fel.
In al doilea rand, pentru a fi in forma si a scapa de greutate, trebuie sa ai 3 mese principale pe zi, atat. Nu sa mananci putin la ore diferite, pentru ca gustarile alea sunt inutile daca nu ai mese stabile. Cum poti sa ii spui sa nu manance prajeli? Pieptul de pui e unul din cele mai bune alimente pentru sportivi.
In al treilea rand, trebuie sa bea peste 2, 5 l de apa pe zi daca face sport, sa nu bea sucuri, decat daca sunt naturale, facute acasa ( fructe stoarse ). Rezultatele se pot vedea si dupa 1 saptamana daca face totul corect. Mai documenteaza-te putin si vei avea raspunsuri perfecte.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Sekim):

Si tu ai dat unele sfaturi bune si altele nu happy
Cum ai zis si tu, trebuie sa fie in deficit caloric, dar e irelevant cate mese are. Poate sa aiba si una, poate sa aiba si 10, depinde de cum ii e lui mai ok sa respecte acel deficit.

"Cum poti sa ii spui sa nu manance prajeli? Pieptul de pui e unul din cele mai bune alimente pentru sportivi." De acord cu tine la ultima parte, dar ai idee in cate feluri il poti prepara in afara de prajit?

Sucurile din comert...nu sunt ele cele mai sanatoase, dar ai informatiile nutritive pe eticheta si nu te incurca cu nimic daca adaugi caloriile la calculele din ziua respectiva. Ba mai mult, daca vorbim strict de slabire, ar fi indicat sa evite mai ales sucurile facute in casa din fructe (contin multa fructoza si calorii, fara a tine de foame). E preferabil sa manance un fruct ca gustare daca simte nevoia (apropo de gustari, vezi ca nu sunt inutile, pe unii ii ajuta enorm).

Rezultatele vizibile dupa o saptamana? Daca faci totul corect (adica si fara sa o dai in extreme), dupa o saptamana slabesti 1kg. Eu zic ca 1kg nu e observabil fizic, iar pe cantar, in calitate de om informat, il ignori pentru ca stii ce fel de variatii exista la cantar fara a arata o schimbare reala.

| Termopile a răspuns:

Amice la 1.77 si 77 kg nu ești gras absolut de loc. Când am citit întrebare nici nu mi-a venit să cred. Fratele meu cine te a mințit in halul ăsta.

| Termopile a răspuns:

Amice nu ești gras de loc la 1.77 si 77. Frate cand am citit întrebarea nu mi-a venit să cred. Amice cine te-a mințit in halul asta

| InstructorDeIubire a răspuns:

Ti-au crescut pectoralii pentru ca flotarile stimuleaza muschii pieptului. Iti recomand sa iti ajustezi dieta. Poti sa slăbești doar din alimentație si fara antrenament.

| MariusAD1 a răspuns:

Salut! te pot ajuta eu cu un plan alimentar si informatii despre antrenament, pentru a-ti atinge scopul. da-mi un e-mail la : hyphy.fitness23@gmail.com sau ma poti adauga pe whatsapp : 0757537839
. nu te costa nimic