| Globalul a întrebat:

Salutare băieți! Fac de o luna de zile sala, am observat ca cresc cam greu chiar dacă iau și suplimente, ce-i drept nu prea pot bagă atâtea mese cât ar trebuie, fiindcă mănânc in sila și forțez iar apoi îmi este rău și vomit! Ce vreau eu de la voi sa va întreb este in legatura cu steroizi, ce părere aveți despre turanabol? Mi-a recomandat un prieten, eu nu prea îs informat in legatura cu ei și de asta apelez la voi! Va rog sfătuiți-mă, pot păți ceva de la ei mai încolo dacă mă las de sala? Sau cresc prea mare? Sunt așa periculoși? Cine este informat, cunoaște despre așa ceva și dorește sa facă o fapta buna, sa mă ajute, sa mă sfătuiască va rog scrieți-mi!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Esti activ sexual?
Pentru ca steroizii iti blegeste "interesul" si nu mai functioenaza jucarica!
Uita-te de culturisti, isi cresc muschii cu steroizi, raman cu un cuc mic, care va atrana frumos, ca de functionat, nu va mai functiona.
Alege cu intelepciune ce vrei: plin de muschi si impotent, sau slabut, atletic si viril?

| Cosmin86 a răspuns:

Ce sa cresti dupa luna? Cam la 5-6 luni observi "mici" schimbari si dupa 2-3 ani schimbari mai serioase. Schimbari cu adevarat serioase: dupa 5-6 ani.

Nu a crescut intr-o luna si vrea stero... doamne laughing)

Pentru cultura ta generala, steroizii se iau dupa 10 ani de sala, cand ai ajuns la maximul tau genetic. Dar repet: 10 ani, nu o amarata de luna.

Vrea stero dupa o luna... de unde apareti ma rolling on the floor

| EuAsaCred a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu este adevărat că dupa 10 ani. Poti sa iei si dupa o luna, dar sa te tii de sala...altfel vei creste in grăsime si nu in masa musculara?

| Cosmin86 a răspuns (pentru EuAsaCred):

Steroizii se iau cand ajungi la potentialul tau maxim. Asa iau sportivii care au medalii, nu vorbesc de copii pampalai care vor muschi sa arate bine "la plaja".

Si daca participi la concursuri, altfel iti distrugi sanatatea degeaba.