| Globalul a întrebat:

Fac sala de ceva timp iar programul meu este acesta
Luni piept și doar 2 Exerciții la tricep
MArti spate și 2 ex biceps
Miercuri picioare abdomen
Joi umeri trapez
Vineri biceps și tricep
De ce majoritatea îmi spun sa fac miercuri pauza și sa schimb antrenamentu gen obsaptamana cum am procedat mai sus și o săptămâna grupa mare cu grupa mică? Adică? Ca nu înțeleg? Îmi puteți da alt program? Va rog! Vreau sa pun ceva m-aș musculară pe mine, îs cam slăbuț! Niște sfaturi de inceapator?

3 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Ai volum cam mare pentru incepator. Vineri -> zi de pauza. Ai lucrat deja bicepsul si tricepsul pe saptamana asta... mai des NU inseamna mai bine.

Tu, ca orice incepator, o sa te ocupi de muschi doar la sala.

De muschi te ocupi MEREU. In special ACASA, cand faci nspe mii de feluri de mancare (si 7-8 farfurii intr-o zi), cand combini diferite tipuri de proteine cu diferite tipuri de carbohidrati, ATUNCI cresc muschii.

| Sn4k3 a răspuns:

Pentru ca muschii cresc in perioada de pauza.

| DannyQ a răspuns:

Mușchii nu îi pui în timpul antrenamentului și în cea mai mare parte nici din antrenament. Mușchii ii pui dintr-o alimentație pusa bine la punct plus un somn odihnitor, acești factori sunt cei mai importanți. Cat despre antrenament încearcă sa nu îți lucrezi o grupele mari de mușchi de doua ori pe săptămână deoarece nu ești culturist profesionist ci acorda-le timp de odihnă.