| damianul22 a întrebat:

Salutare, m-am apucat de sala acasa, am doar o gantera de 5kg si doua de 2kg.Am un regim de 5 mese pe zi, in fiecare zii oua, banane sau alte produse cu proteine.Am inceput de acum 2 zile.Ma voi antrena cam 1 ora odata la 2 - 3 zile intens. Daca ma voi tine de acest program, voi avea progrese? Tinta mea este sa imi maresc volumul bratului si a antebratului, deoarece sunt slabut la maini.Nu vreau sa se vada bine conturat la muschi, doar vreau sa fie mai mare in volum.Merita sa incerc, sau? Tin sa precizez ca am 45kg si 1.68 m Ce alte sfaturi imi mai puteti da?

Răspuns Câştigător
| DovleacTurbat a răspuns:

Da' cu restul ce faci? Slabe sanse. Fiecare grupa se antreneaza 1 data sau de 2 ori pe saptamana. Pe langa proteine, ai nevoie si de carbo si grasimi, fara carbo nu faci nimic. Sincer, ori esti dispus sa faci treaba calumea ori renunta ca te amagesti singur si mai pierzi si timp.

| damianul22 explică (pentru DovleacTurbat):

Eu vreau doar bratele, nimic altceva.Este o problema daca ma apuc doar de brate?, sau trebuie neaparat sa fac toate grupele de muschi:picioare, abdomen, spate. Nu este o problema cu mancatul, in fiecare zii am ori cartofi, ori orez, ori paste, deci..nu e problema

| DovleacTurbat a răspuns (pentru damianul22):

Pai vei arata ciudat, adica nu vei arata ca nu vei avea rezultate bune. Vei avea mult mai multe beneficii daca-ti lucrezi tot corpul. Alea-s surse de carbo mai ai nevoie si de proteine, grasimi.

| damianul22 explică (pentru DovleacTurbat):

Ai dreptate, mai bine ma duc la sala cu un antrenor care stie ce face, decat sa fac singur si sa nu obtin nimic.

| Cosmin86 a răspuns (pentru damianul22):

Cate fripturi mananci pe zi?

5 răspunsuri:
| Zzu123 a răspuns:

Da,poti creste(nu vei deveni culturist) dar cat sa fi multumit,ideea consta in faptul ca trebuie sa improvizezi mult cand te antrenezi acasa: sticle cu apa legate de o bara, flotari, geno, ridicari de plase(bidoane cu apa) pentru umeri, pentru gambe, abdomene... dpinde de cat esti de inventiv. si in mare parte trebuie sa ai grija la "meniu" trebuie sa mananci mese "bogate"undeva la 4000-5000 de calorii, daca vrei sa iei in greutate si sa ai o crestere musculara. Nu fa doar 3 zile pe saptamana, fa 5 zile si lasa celelalte 2 pentru recuperare(tinand cont ca esti incepator) in rest NU FI LENES, ca poti sa te antrenezi si acasa