| bobonel a întrebat:

Merg la sala de 3 luni si recent am luat o punga de proteine de la My Protein si o pungă de Creapure.Vreau sa va intreb dacă,cu antrenament corespunzator, dieta corespunzatoare si odihna se vad rezultate. Daca alerg de 3-4 ori pe.saptamana nu mai mult de 4 km/sedinta de alergare credeti ca o sa scad in masa musculara? Mentionez ca alerg usor, nu intr-un ritm foarte alert.Raspunsul complet primeste funda!(Nu astept răspunsuri cu cat de periculoase sunt proteinele si creatinata)Multumesc!

6 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Normal ca se vad rezultate cu ce ai enumerat mai sus, alea sunt singurele lucruri pe care trebuie sa le faci sa se vada rezultate laughing, iar cat despre alergat, daca te antrenezi bine si mananci bine, nu slabesti masa musculara.

| bobonel explică (pentru Sn4k3):

Mersi! Mai mult ma refeream la treaba cu aparatul.

| DanielHX a răspuns:

Oricui ii recomand sa inceapa cu prima faza fiind definirea/slabitul si dupa cresterea in masa pura fara grasime (aproape fara deoarece e imposibil). Activitatile cardio nu afecteaza masa musculara, mai putin daca intensitatea este scazuta si alimentatia este saraca in proteine complete. De asta mai bine treci la sprinturi si antrenamente HIIT, scurte si intense, la sfarsit iesi la acelasi numar de calorii consumate. Exercitiile cardio nu afecteaza in mod direct masa musculara.

| bobonel explică (pentru DanielHX):

Multumesc pentru raspuns! Oare poti sa-mi dai exemple pentru un astfel de antrenament?

| anonim_4396 a răspuns (pentru bobonel):

Poti da mai bine la sac, inot sau ceva de o intensitate medie. Daca vrei sa faci cardio, adica mai bine zis sa iti mentii conditionarea, sau cautã exemple de GPP pe internet.

| bobonel explică (pentru anonim_4396):

Multumesc!