| Metalblo a întrebat:

Am o problema care ma deranjeaza de foarte mult timp, vorbind serios acum, problema asta a ajuns destul de depresiva pentru mine. Problema e, ca sunt "Gras", nu acel gen de gras care sa se vada, dar incet incet, se poate vedea foarte usor ca m-am ingrasat, incerc sa fac si sala de 3 inspre 4 luni si rezultate nu vad deloc, tot nu pot sa dau jos din greutate... Am 1, 84 metrii si can vreo 97 de kg, de abia am vreo 16 ani, anul asta 17. Ma tot gandesc ce as putea face sa slabesc dar tot nu stiu ce. Va rog dati-mi ceva sfaturi, nu mai vreau sa-mi trag burta pentru a dovedii ce nu am.

Răspuns Câştigător
| cristimihailov a răspuns:

Salut,

Banuiesc ca ai doua optiuni:
1. Sa te chinui singur sa rezolvi problema (frustandu-te in liniste in cautarea unei solutii care sa mearga cat de cat)

2. Cauti ajutor specializat si urmaresti recomandarile medicului nutritionist.

Eu as urmari varianta 2. Nu vrei sa te joci cu viitorul tau pe baza unor sfaturi primite de la niste anonimi de pe un site semi obscur ce iti ofera "funde".

As merge la medicul nutritionist si as rezolva astfel problema asta, in asa fel incat sa ma pot bucura de viata si adolescenta, nu sa stau stresat sa ma uit in oglinda sau sa ma scuz fata de mine ca asa e de la natura.

Ai lucruri mult mai interesante de facut, tipe de cucerit, viata de trait decat sa te agiti in acest tip de sentimente, care poate te vor schimba si ca personalitate in ceva timp.

12 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

1. Ce alimentatie ai acum concret?
2. Ce program de antrenament ai?

| johnnny123 a răspuns:

Dacă la sală tragi de fiare, nu vei slăbi în veci. Pentru a slăbi este nevoie în primul rând de o alimentație corectă, combinată cu foarte multă mișcare.

E ok să mergi la sală pentru tonifiere, dar asta înseamnă să te axezi în principal pe cardio, nu pe greutăți.

| AnastasiaK a răspuns (pentru johnnny123):

Ce intelegi prin "tonifiere"?

| Crackman a răspuns:

Eu m-am acceptat asa cum sunt.
Ca un tir trag mult dar sunt si mare.

| Kerre a răspuns:

Poti incepe sa faci exercitii de tip Cardio aproximativ 30minute pe zi, sa iti faci o alimentatie bine structurata cu putini carbohidrati. Incearca sa nu mai consumi dulciuri in cantitati mari. Cel mai bine pentru tine ar fi sa consulti un nutritionist care sa-ti faca o dieta. Bafta.

| Dyalema a răspuns:

Încearcă să nu mănânci seara după ora 19 iar dimineața să nu sari peste micul dejun. Renunță la făinoase, mâncare nesănătoasă, fast food, dulciuri și zahăr. Mănâncă la ore cât mai regulate și dormi 8 ore pe noapte neapărat.

| Darky142 a răspuns:

Fa mult cardio, mananca 5 mese pe zi daca doresti iti pot da niste ghiduri in acest sens cu dieta da-mi nr de wap si iti trimit, dar cum zicea cineva mai sus trebuie sa te iubesti asa cum esti.

| Valentina_Katie_2001 a răspuns:

Incerca sa manaci putin dar des. Sa elimini painea din alimentatie. Sau sa o inlocuiesti. Pana la urma daca cineva te place nu se va uita la fizic. Trebuie sa te acepti asa. Dar asta nu inseamna va nu poti face mici modificari sa te simti mai bine.

| Valentina_Katie_2001 a răspuns:

Sau ai putea purta haine putin mai largi

| Smecheru_Cata_1989 a răspuns:

Mai bine ramai asa natural de cat sa fi altcineva

| Cosmin86 a răspuns (pentru Smecheru_Cata_1989):

Sfat idiot.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Smecheru_Cata_1989):

Pe aceeasi logica tu n-ar fi trebuit sa inveti sa mergi, sa scrii...ca sa ramai asa natural, ca nu te-ai nascut stiind chestiile astea. Nu ca acum ai sti sa scrii prea bine, dar am dat un exemplu arbitrar.