| barosanul98 a întrebat:

Salutare, TPU.Eu am 16 ani, 1.82 si 79 de kilograme, va rog sa imi spuneti ce sa nu mananc, si ce exercitii sa fac ca sa slabesc 10 kilograme si sa imi lucrez si putin abdomeul.

Răspuns Câştigător
| Lulalulalu a răspuns:

Eu nu ma ingras cand mananc, si o fac fara sa vreau.Deci sa-ti dau de exemplu un meniu. De dimineata nu mananci mancare, mai mult o gustare. Cereale cu lapte sau 2 sandwichuri cu. orice. Intre dimineata si pranz poate doar un fruct. Daca ti se face foame iti poti face un sandwich.La pranz numai un fel de mancare.O supa,ociorba, o fasole, mancare de cartofi, o sarma. dar nu mananci repede, mesteci bine si nu mananci niciodata tot din farfurie. (se spune ca ultima bucata te ingrasa) Mananci cam juma'de portie.Ca gustare ceva usor, un iaurt, o mndarina, un mar.La ora 5 ai voie sa mai mananci ceva calumea, un orez mic cu lapte, un gris, ceva din cereale. Iar pe urma la ora 7 mananci ceva micut.O salata, eu ti-as recomanda salata greceasca ( reteta la sfarsit), orez cu niste piept de pui la gratar etc. Daca mananci asa o luna chiar iti garantez ca slabesti. Eu mananc asa si nu mai ies din starea de sub 30 kg ( acum am 28 si 11 ani). Daca vrei fast food nu mai mult de odata pe luna maxim doua ori. happy


Reteta salata greceasca:Somon afumat,salata verde, inele de ceapa rosie ( daca vrei), masline, branza, ulei de masline.

Succes.
Fundita :*

1 răspuns:
| XxTerrorxX1 a răspuns:

Daca vrei te duci la sala (ca sa slabesti) sa mananci sanatos (fructe, legume), sau daca vrei si putini muschi sa mananci putina (da nu multa ca sa nu te mai ingrasi) carne.