| Duce a întrebat:

Salutare. Va rog sa ma intelegeti si sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare:
Am 15 ani si vreau sa ma apuc de sala. exista vreun risc de a imi oprii cresterea? Am inteles ca daca fac corect exercitiile si lucrez cu greutati mai mici pot sa fac treaba si sa si cresc in acelasi timp.
V-am zis ca vreau sa ma intelegeti, vreau doar sa am grija de corpul meu si sa-l fac sa arate bine! Funda pentru cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Singurele lucruri ce opresc cresterea sunt GENETICUL si STEROIZII. daca tu genetic esti programat sa fii scund, vei fi scund si nu ai ce face in privinta asta. la explicatii despre steroizi nu intru, la 15 ani nu ai tu ce cauta pe directia aia. greutati faci cu cat sa nu treci peste 12 repetari la orice faci.

4 răspunsuri:
| SirGilbert a răspuns:

Mareste progresiv greutatile, nu forta mult si nu face exercitii ce iti preseaza coloana, gen ridicari deasupra capului.

| Cosmin86 a răspuns (pentru SirGilbert):

Ridicarile deasupra capului preseaza coloana? cine ti-a zis o asemenea idiotenie?

| AlexU13 a răspuns:

Hm. si eu vreau sa ma apuc de sala dar am 16 ani si 1.72. Eu ma apuc mai intai de basket si sala voi face la anul gen. Am auzit de la prietenii mei ca asa e, iti opreste oarecum cresterea sala deci doar daca esti inalt e bine sa te apuci acum de sala (parerea mea).

| NDC12 a răspuns (pentru AlexU13):

Inseamna ca prietenii tai sunt idioti, sala nu opreste cresterea, v-a explicat johnny mai jos cam cum sta treaba.