| AntiManeleProRap a întrebat:

Salutari, am 13 ani si as vrea sa fac ceva exercitii fizice acasa sa ma mentin, am facut din vara flotari si de toate, gantere am doua de un kg dar nu am ce face cu ele..., daca ma strofoc 2 zile a 3-a zi fac numai 10 flotari din 30, probabil sunt prea soliitat sau cum se spune, as vrea si eu un program orientativ, am 1.60-1.70 inaltime si 58 de kilograme, astept raspunsurile voastre, dau funda!

Răspuns Câştigător
| cal3star a răspuns:

Salut. Uite un sfat
Cel mai indicat e sa te pui acum jos vezi cate poti face, si faci 3 serii de cate poti face... si faci dimineata si seara, si o data la 2-3 zile mai cresti cu o flotare... pana ajungi pe la 60 asa.

Dupa incepi sa-ti pui picioarele pe ceva un pic mai sus decat nivelul mainilor (picioarele pe pat, mainile pe podea tot in pozitie de flotare) incepi sa vezi cate poti face... la fel ca situatia de mai sus. Cand ajungi pe la 60 incepi sa faci cu o singura mana. Dupa ce ajungi 60 pe o mana, 60 pe alta, o sa incepi sa faci cu picioarele pe pat, si o singura mana. 60 pe una, 60 pe alta.

insa e important sa lucrezi tot corpul.
Iti recomand un exercitiu foarte tare. De exemplu cum stai in pozitia de flotare, in loc sa stai in maini, stai in coate asa sus incordat (se mai numeste si "Plank" pozitia parca). Si vezi cat de mult poti sa stai (e recomandat sa stai 2 minute, si e considerat unul dintre cele mai grele exercitii)

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat