| R2D2salsa a întrebat:

Sunt gras si in ultimele 3 saptamani m-am apucat de slabit dar dupa vreo 2km de alergat/mers ma dor talpile/gleznele. Caut o pereche de încălțăminte pentru alergat care sa mai atenueze din impactul piciorului si nu prea ma pricep la echipamente de fitness. Aveti recomandari?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Ca gras nu recomand alergarea, in primul o dieta de 1200 de calori si 2 ore de mers pe jos, vei slabi un kg in 7 zile. Dieta sa fie high protein, medium fat, low carb.

3 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

1. Nu stiu cat esti de mare, dar alergatul nu e recomandat daca ai foarte multe kilograme in plus pentru ca iti poate afecta articulatiile. Mai bine iti iei niste gantere, bicicleta de apartament sau gasesti un bazin ca sa inoti. Ideale sunt exercitiile de forta ca sa cresti masa musculara, ea la randul ei o sa te ajuta sa arzi mai repede grasimea.

2. Sportul fara dieta nu o sa te slabeasca veci daca nu cumva alergi gen 40 de Km pe zi. De multe ori sportul poate o sa te ingrase mai tare ca o sa alergi 2 Km si o sa ai impresia ca meriti o saorma dupa. E ok sa faci miscare dar dieta trebuie sa fie in centrul atentiei.

3. Trebuie sa inveti sa iti caulcuelzi necesarul caloric zilnic si exista calculatoare pe net. Dupa care o sa trebuiasca ca in fiecare zi sa manaci sub acel prag. Gasesti pe net cate calorii au alimentele, si vezi ca suma totala dintr-o zi sa fie sub.

4. Pentru papuci, orice papuci cu talpa de spuma sunt ok.

| iulian498456 a răspuns:

Nu mai pune accentu' pe chestiile astea, si ai grija cu alergatul daca ai multe kg. in plus, axeaza-te pe nutritie, aia dicteaza daca tu slabesti sau nu.

DACA NIVELUL DE ZAHAR DIN SANGE E RIDICAT, CORPUL NU POATE ACCESA DEPOZITELE DE TESUT ADIPOS (GRASIME)!

Inainte sa-ti bati capu' cu nu stiu ce incaltaminte, ai grija la treaba asta. Nu am cum sa-ti scriu acu' un intreg curs despre carbohidratii de calitate si nivelul de zahar din sange, documenteaza-te singur si vezi de ce foarte multi habar nu au cum sa slabeasca si renunta.

Ca sa nu zici ca nu ti-am raspuns, pentru incaltaminte ia-ti orice are talpa pentru sport, nimic special.

Vezi sa nu fii ca cei care-si deschid o companie si pierd 90% din timp pe cum arata site-ul.

MAI INTAI NUTRITIE, DUPA SPORT!

Răspuns utilizator avertizat