| nomacris a întrebat:

Sunt praf la sport si dau probe,la gimnastica,am astm si am o "scutire" in care se spune ca pot face sport in limita organismului(pana obosesc).In ultima vreme am junghiuri abdominale, cand fac efort(gimnastica), iar profesorul tot anul ne-a lasat sa jucam fotbal.Am note bune si nu vreau sa imi stric media.Ce ar trebui sa fac? Am proba joi, si stiu ca profesorul are grija de mine(ma intreaba daca mai pot, se uita sa nu fiu obosit, etc.)Sunt a 6-a,ce ar trebui sa fac,sa fac putine exercitii(care mai anume) sau sa astept, stiind ca nu pot lua nota mica(proful e de treaba, poate doar ne-a spus asa, si vrea doar sa vada cat putem.

Răspuns Câştigător
| Bella1love a răspuns:

Daca pana atunci nu te vei insanatosi nu ar trebui sa te fortezi.Dar de mult timp ai aceste probleme? Iar daca obosesti foarte repede sa stii ca asta nu e bine deloc pentru ca intr-o ora...
Cred ca cel mai bine ar fi sa consulti medicul si presupun ca problema ar fi lipsa de antrenament asa ca ti-as recomanda sa te apuci de un sport sau macar sa alergi in timpul liber.
Sper ca ti-am fost de folos.

| nomacris explică (pentru Bella1love):

Mersi de raspuns.Am un PS3 si un joc cu PS3 Move, cu gimnastica, o sa incerc cu acela, si de obicei joc baschet/tenis de camp, uneori si tenis de masa.Ai o funda de la mine.

| Bella1love a răspuns (pentru nomacris):

Mersii

2 răspunsuri: