| Antonies a întrebat:

Sunt slab foarte slab. la 1, 72 inaltime am 40 kg. (16 ani)
Credeti ca daca mananc de 3/4 ori pe zi + gustari intre mese si incep sa fac 200 abdomene, 200 flotari pe zi credeti ca ma ajuta cu ceva sa mai pun macar putin pe mine? Ma deranjeaza foarte tare ca mi se simt in halul asta coastele cand le atingi, si am mainile subtiri. vreau cat mai multe raspunsuri.

Răspuns Câştigător
| BuLaNNNeL a răspuns:

NU ai de ce sa faci ZILNIC aceleași exerciții si atat de multe, de ce? Nu dai voie muschiului sa se recupereze = nu se dezvolta.
Se lucrează tot corpul după un plan de antrenament, NU faci sute de repetari, in functie de scopul tau maxim 12-15, poti mai mult? Adaugi greutate. Am fost la fel, fix la fel. Doar ca eu ieșeam dintr-un spital si intram in altul'. În primele 6 luni doar m-am documentat in ceea ce priveste acest sport si doar trecusem la MÂNCAT. Eu personal te-aș sfătui să începi să mănânci. Pe lângă mâncare, gustări, fa-ti shake-uri din lapte, banane, biscuiți tot ce iti place tie. Astfel pe lângă caloriile din mâncare, iti vei lua calorii si din shake mult mai simplu fiindca le bei, astfel vei avea un avantaj pentru a consuma cât mai multe calorii. Un sfat pentru a manca mai mult sa nu te limitezi doar la un fel de mancare, daca mama ta ti-a gătit azi ciorba, tu nu te limita doar la ciorba. Baga capu-n frigider si scoate tot ce ai pe acolo. Mănâncă din toate. Succes.

2 răspunsuri:
| Sociopatul a răspuns:

Prima chestie, cu mancarea este bine dar la exercitii trebuie sa fii atent. Daca vrei sa construiesti masa musculara te sfatuiesc sa faci exercitiile cat de incet poti.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Sociopatul):

Serios? Cat de incet poti? Apuca-te de sah...