| Ady117 a întrebat:

Suplimentul numit creatină se ia și în zilele în care nu mă duc la antrenament?

Răspuns Câştigător
| Ha0t1c a răspuns:

Da

9 răspunsuri:
| Anonim99876 a răspuns:

O poti lua si atunci cand faci pauza, dar asta nu inseamna ca faci pauza multe zile de la antrenament, de exemplu sa mergi 3 zile pe saptamana. Daca consumi creatina mergi cel putin 5 zile pe saptamana la sala, iar cele doua zile repaus

| Cosmin86 a răspuns (pentru Anonim99876):

De ce trebuie sa mergi "cel putin" 5 zile pe saptamana (cred ca ai vrut sa zici cel mult...) daca iei creatina? Ce-are daca mergi 3 sau 4 zile, ca un om normal?

| Ady117 explică (pentru Anonim99876):

Merg 4-5 zile.
Dacă aș face cum zici tu " cel puțin 5 zile pe săptămână " ar insemna să merg 5-6 zile sau chiar în fiecare zi din săptămână, ceea ce nu e ok deloc. Mușchii au nevoie de pauză pentru a se face mai mari cu ajutorul antrenamentului și al alimentației, dacă merg in fiecare zi, sunt aproape sigur că nu voi avea mari schimbări nici în 2-3 anihappy

| Anonim99876 a răspuns (pentru Cosmin86):

Rezultate cu 3 zile pe saptamana, nu prea as crede, in 3 zile poti lucra doar 3 grupe de muschi, daca nu lucrezi fiecare grupa de muschi o sa stagnezi, 2 zile de pauza sunt ok(sambata si duminica). Ma rog, sfatul meu, fiecare e liber sa faca ce dorestehappy

| Anonim99876 a răspuns (pentru Ady117):

Frate, un antrenament dureaza o ora - o ora jumate, daca mergi doua zile pe saptamana la sala mai bine nu mergi, adevarat ca e recomandata o pauza, dar nu inseamna ca iei pauza in fiecare zi.

| Ady117 explică (pentru Anonim99876):

Îmi cer scuze că te jignesc, dar ești extrem de prost. Tu ai gândit ceea ce tocmai ai scris?
Cică " dacă mergi 2 zile pe săptămână la sală, mai bine nu mai mergi "
Când am zis eu că merg 2 zile pe săptămână? Am spus că merg 4-5 zile.
Sau " adevărat că e recomandată o pauză, dar nu iei pauză în fiecare zi "
Doamne ce mă abțin să nu te înjur. Tu ai idee ce înseamnă a lua pauză în fiecare zi? ADICĂ SĂ NU MERGI DELOC LA SALĂĂĂĂĂĂĂ
CE SENS ARE ASTA?
Te rog mult, nu mai da sfaturi oamenilor, nu te pricepi deloc!

| Anonim99876 a răspuns (pentru Ady117):

Din curiozitate, tu stii cum arata sala sau doar ai citit pe internet despre ea?laughing

| Ady117 explică (pentru Anonim99876):

Ce te face să crezi că nu știu cum arată o sală de fitness?
Omule, ești prea prost ca să poți purta o conversație cu mine, nici acum nu ți-ai dat seama la ce m-am referit în comentariul ăla destul de lung, nu ți-ai dat seama cu ce ai greșit. Dacă cu asta ai răspuns tu e clar că nu ești capabil să porți o conversație cu mine și cu alți oameni.
În loc să-mi mulțumești că ți-am atras atenția de greșelile majore făcute, tu îmi spui mie că bănuiești că eu nu știu cum arată o sală de fitness.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Anonim99876):

Ba poti, exista spre exemplu programul push-pull-legs care e foarte eficient, in care nu lucrezi "pe grupe" ci pe tipuri de miscari (miscari de tras si de impins).

Sau daca vrei neaparat pe grupe, lucrezi mai putin o grupa. Un muschi nu are nevoie de mult timp, spre exemplu bicepsul in poti lucra in 15-20 de minute, ca e grupa mica.

Si oricum muschii nu-i faci la sala, ii faci acasa cu MULTA mancare si odihna. In periaoda de masa uneori imi fac 10 piepti de pui cu legume/orez si ii impart in 10 portii sa-mi ajunga 2-3 zile. Dar in alea 2-3 zile mai mananc si oua si vita/peste si fructe, etc.