anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa merg la sala sa imi maresc fundul, dar in acelasi timp nu vreau sa mananc mult pentru ca as vrea sa dau si cateva kg jos.
Daca mananc normal, mancare sanatoasa in special proteine, vor creste muschii si voi si slabi?

8 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Daca maninci mancare asanatoasa nu vei slabi deloc, te vei ingrasa.Grasimea nu tine de ce maninci,tine de ce bagi in gura.
Deci orice bagi in gura si este mai mult decat se consuma,zse va depune ca grasimi.

Sa iti matresti fundu,trebuie sa scapi de bgrasime, deci ar trebuie intr-un an sau stiu si eu cat dureaza sa scapi de grasimi, apoi sa ai un regim alimentar corelat cu activitatile fizice si sa iti antrenezi muschii din zona respectiva,, muschi care apoi se pot umfla, eventual sa creasca daca sunt lucrati.

Sa maninci si peste prajit laughing daca e prea mult tot te ingrasi, Iarba de maninci si e prea multa te ingrasi.Cum am spus orice bagi in gura in afara de apa si este in execes te va ingrasa. Poti slabi fara sa faci efort zici deloc,maninci f putin,stai in pat si slabesti laughing mancarea e totul,restul este poveste, is povesti ce arata unia si ce vind, aia vor sa faca bani.
Sportul nu te slabeste, sportul te face mai mare, iar daca mainci si mult o sa fii si gras, cam asta e tot.

| VoidEternal a răspuns:

Nu e nevoie să mănânci mult ca să îți mărești fundul. Gluteul mare e un mușchi destul de voluminos deci dacă faci exerciții specifice, cu siguranță se va vedea atât în ceea ce privește forma cât și dimensiunea.
Legat de alimentație, dacă vrei să și slăbești în același timp, orienteaza-te pe mâncăruri fără grăsimi și mai ales renunță la dulciuri și sucuri. Dacă dieta e echilibrată nu trebuie să exagerezi cu proteina. De la prea multe proteine, daca efortul pe care îl faci nu e foarte intens, te poti îngrășa.

| ywar a răspuns:

Auzi si daca iti maresti fundul il scoti la interval? Esti tocmai buna..ai 17 ani tanara si proaspata. Paraie a proaspat.
Pe prietenul tau se intelege il batem mar si il bagam intr-un dulap sau il legam si il obligam sa se uite in timp ce ti-o dam mai multi?

| RoCkKiD a răspuns:

Ce inseamna sa iti maresti fundul?

Daca te referi strict la masa musculara, aia nu o sa creasca fara un surplus de calorii, slabitul si cresterea masei masculare nu-s 2 chestii care intra usor in aceiasi discutie.

Tu ar trebui ca prima data sa slabesti cu programul de la sala si schimband putin dieta in una mai bogata in calorii ca sa nu pierzi prea multa masa musculara. Apoi ar trebui sa cresti usor numarul de calorii plus sala ca sa cresti masa musculara.

Mancarea sanatoasa e un concept pre vag, nimeni nu stie ce e aia ca depinde de om. Daca vrei sa cresti masa musculara ai nevoie de proteine (minim 1, 5 g/kg de masa corporala), calorii in plus peste nivelul de mentenanta (2-300 in zilele cu sala), 8 ore de somn bun, exercitii pentru muschiul/muschii de care esti interesata de 2 ori pe saptamana cu cresterea volumului/intensitatii de la o sesiune la alta). happy

Stiu ca nu e raspunsul pe care il vrei dar asta e. happy

| laSoledad a răspuns:

Daca combini mancarea sanatoasa si sportul, da, vei slabi in cateva luni, 1 an.

| AlaSwek a răspuns:

Hey! Exista o diferență dintre a manca sănătos și a slabi. Da, ai auzit bine. Slăbitul se bazează pe deficitul caloric, adică? Oferi corpului mai puține kcal decât poate el manca ( cauta pe YouTube ce este deficitul caloric ). Iar mâncatul sănătos nu duce la slabit, doar vei oferi corpului alimente sănătoase cu care da, te poți ingrasa.
Dacă menții deficitul caloric și un merg la sala de minim 3 ore pe săptămână poți da foarte mult jos pentru a îți evidenția formele, diferența se va vedea în timp,, 3-6 luni". În prima faza vei da foarte mult jos deoarece corul tău va elimina apă Iar când ajungi la grăsime vei da mai greu. Instalează aplicația Food de pe magazin play pentru a îți contoriza caloriile! Cheers

| tudorr06 a răspuns:

Trebuie sa ai deficit caloric si proteinele 1-2 ori pe saptamana

| Alexiavln2 a răspuns (pentru tudorr06):

Pai 2-3 zile din saptamana merg la sala, ar fi ok sa mananc proteine in acele zile si in restul zilelor sa mananc in deficit caloric?