| Geanin a întrebat:

Ce s-ar intampla daca ar disparea adulti in toata lumea si ar ramane doar minori. Ce s-ar intampla cu cultura, acesti copii s-ar auto distruge, ar evolua cultura mai repede, am involua.

Ce s-ar intampla.
Acesta este un exercitiu de imaginatie!

12 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Până să ajunem la cultura, care ar fi printre ultimele griji în cazul descris de tine, ar fi o civilizaţie de tarzani înfiaţi de tehnologie, care se luptă pentru supravieţuire printre explozii nucleare şi alte dezastre ale tehnologiei moderne, controlate până în acel moment de adulţi.

Ar fi cam ca în filmul Population Zero http://youtu.be/sUqHECc5rPo doar că în locul câinilor, ar fi copiii abandonaţi şi neadaptaţi. Însă depinde, desigur, şi de vârsta şi preagatirea acestora. Poate ar avea norocul să aibă câţiva genii printre ei, capabili să controleze haosul abandonului.

| Leocerba a răspuns:

Tu mi-ai propus un exercitiu de imaginatie, eu iti voi propune unul de... logica, perspicacitate si rabdare.
"Un milițian călătorea cu trenul. În fața lui, un domn citea absorbit o carte. La un moment dat, milițianul nu mai poate de curiozitate și-l întreabă pe om ce-i cu cartea asta atît de interesantă, de nu-și mai ridică ochii din ea.
- E... o carte de logică și perspicacitate.
- Păi, cum așa?
- D-le milițian, dumneavoastră aveți acvariu?
- Da.
- Păi, dacă aveți acvariu, aveți și apă în el, nu?
- Domnule, ce carte, așa este, am și apă în el.
- Dacă aveți un acvariu cu apă în el, aveți și nisip în el, nu?
- Domnule, ce carte, așa este, am și nisip.
- Dacă aveți acvariu, nisip, apă, aveți și pești, nu?
- Ce carte, domnule, așa este, am și pești.
- Păi, dacă aveți pești în casă, înseamnă că vă place să pescuiți, nu?
- Sigur, domnule, ce carte!
- Dacă vă place să pescuiți, înseamnă că vă place și băutura, nu? Acolo, pe baltă, merge o sticluță.
- Sigur, domnule.
- Dacă vă place băutura, înseamnă ca vă plac și femeile, nu?
- Sigur.
- Dacă vă plac femeile, înseamnă ca nu sînteți homosexual, nu?
- Nu, domnule, nu sunt.

În sfîrșit, ajunge milițianul la destinație, foarte încîntat de acea carte. La întoarcere, ia milițianul o carte de povești din gară, se urcă în tren și începe sa citească absorbit. Un călător, văzîndu-l pe milițian că nu se mai oprea din lectură, îl întreabă:
- Nu va supărați, d-le milițian, ce carte e aceasta, atît de interesantă?
- Ehe, asta-i o carte de logică și perspicacitate.
- Păi, cum așa?
- Dumneavoastră aveți acvariu?
- Nu.
- Homosexualule!"
Na, bun, acum poti inlocui formularea "milițian".

| Miauti a răspuns:

Iar la ce imaginatie au copii in zilele astea fac pariu ca 50 % se vor apuca de sex.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Lume ar ajunge la un sfarsit rapid si crud.

| sublime89 a răspuns:

Este un film in care niste copii sunt naufragiati pe o insula si trebuie sa supravietuiasca singuri. Probabil ceva asemanator s-ar intampla. http://en.wikipedia.org/wiki/Lord_of_the_Flies_%281990_film%29

| Wøodenpints a răspuns:

Absolut nimic. Minorii ăia vor crește și vor deveni adulți. Minorii inteligenți vor fi adulți inteligenți, minorii idioți vor fi adulți idioți. Și în 20 de ani lumea va fi exact ca înainte, doar că fără bătrâni.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Tot asa... din imaginatie, daca as fi minor si mi-ar pasa de ce se intampla in jurul meu as vizita multe si mai multe biblioteci sau alte institutii unde-mi pot cizela inteligenta, asta daca nu ar disparea si astea din acelasi exercitiu de imaginatie tongue

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Cred ca chestia asta i-ar impinge spre maturitate.

| Northern a răspuns:

Păi ce să se întâmple? Nimi fain, zic eu.Probabil că extratereștrii, care sunt mai evoluați ca noi, își dau seama că pe Pământ nu mai există oameni care se pot apăra de o așa zisă invazia.Deci are loc o invazie și copiii mor toți(nu se autodistrug).Cât despre cultură,probabil că nu ar mai exista,nu ar mai fi nici o șansă de educare a acestor copiii(bieții de noi).Ar fi o lume monotonă(până la venirea extratereștrilot,care vor distruge Pământul sau se vor stabili aici, pe Terra. Fără cultură, făra viitor, făra profesori sau google, fără nimic.

| contαbαndonαt a răspuns:

Nimic special.Copiii de azi sint adultii de maine deci uni vor avea puterea de a se auto educa iar altii vor ramane la fel de needucati...la fel cum este si in prezent! Deci lucrurile ar evolua aproape la fel si daca trantorii mari n-ar mai fi.

| Liiiax99 a răspuns:

Am ajunge sa fim needucati.

| Roxxanne a răspuns:

Ar fi un pic de nebunie, agitatie un timp dupa care eu zic ca totul ar reveni la normal. pentru ca sunt multi minori care gandesc mai matur decat multi adulti