|

Am o problema cu Google Chrome, nu mai merge niciun video pe niciun site (afiseaza doar negru, dar se aude sunetul). Insa pe YT merge perfect, cum sa remediez problema? Dau funda si vot la cine ma ajuta!

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Dezinstaleaza si instaleaza din nou Chrome. Daca problema rămîne, ai probleme cu flashplayerul (programul ce reda videourile in browser), si atunci el trebuie reinstalat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Din pacate nu m-ati putut ajuta, speram sa gasesc un raspuns bun. Eu am reinstalat deja Google Chrome, am reinstalat si Adobe Flash Player, dar nu este aici problema. Dupa cate am observat, noua versiune de Chrome, adica cea de acum din 2018 (64 bit, v60...etc), nu poate suporta Adoble Flash Player, si chiar anunta oficialii de la Google ca din 2020 nu o sa mai suporte A.F.P. in Chrome. Eu am sperat sa pot face ceva, ca suntem in 2018 si trebuie sa functioneze inca pe Windows 10 al meu, si am tot cautat, dar cam degeaba. Uitati-va si voi la problema pe care o am eu, scrieti "enable flash player google chrome" pe yt, si o sa vedeti ca sunt multi in sectiunea de com. care se plang ca nu este de ajutor acel video. Multumesc oricum!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Si nu, nu am scapat de problema, n-am reusit sa fac nimic. Am reinstalat o versiune mai veche de Chrome (v5.0...etc). Si nu vreau sa schimb acest browser... deoarece este cel mai complex si mai rapid, dupa parerea mea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Eugeniusu):

Mai rapid poate, mai complex, sigur nu. Nu face ce face Firefox, Firefox are multe optiuni la add-on-uri extrem de utile pe care nu le gasesti la Chrome, si de aceea sunt fan Firefox happy, chiar daca ma supara ca maninca multe resurse de sistem.
Imi pare rau ca ti-am dat un raspuns nefolositor. Nu stiam ca ai facut deja pasii pe care eu ti i-am recomandat. Daca specificai, alta era treaba, stiam, si nu mai vorbeam in vint. Dar pentru ca credeam ca nu ai facut asta, am considerat oportun sa zic, si pentru ca adesea unele probleme din rularea flashplayer-ului in browser asa se rezolva. Dar, eram deja depasit happy, tu facusesi deja asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Actualizeaza Adobe Flash Player si daca nu merge dupa aceea reinstaleaza Google Chrome

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează