|

Am o problema cu laptopul meu. Pe internet (Youtube sau ori care alt site) mi se aude si vede perfect dar daca vreau sa vad un videoclip pe pc, folosind ori care player, nu mi se aude. Orice video as vedea imi apare, dar sunet deloc. Ce sa fac?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ai incercat cu
VLC (varianta x64)
https://www.videolan.org/index.html

sau POT Player
https://potplayer.daum.net/

?

Daca sunetul pe YouTube iti merge, partea de hardware e in regula. Ar trebui sa functioneze la sigur cu acestea 2. (sau KM Player, GOM Player...) Au toate codecurile necesare integrate.

Nu mai folosesc BS Player de prin 2008, si inca nu am intalnit formate pe care VLC sa nu le poata reda corect si complet (cu sunet).

Poti incerca si ultima versiune de driver, insa de pe site-ul oficial, nu de la acel link.
Vezi ce chipset ai tu (655, 892, 898... 888S) si downloadeaza versiunea corespunzatoare. (pentru asta poti folosi Speccy sau HWinfo64)

https://www.realtek.com/en/component/zoo/advanced-search/74?Itemid=276

| explică (pentru NLS):

A mers Pod Player din prima, am VLC varianta de 64 biti dar nu reda sunetul deloc, nu stiu care e cauza, dar ma multumesc cu Pod. Multulesc Mult!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Catlover18):

Habar nu am de ce nu vrea VLC, ambele au 99% dintre codecurile video si audio integrate.

POT + madVR + LAV Filters e superior oricum oricarui alt player video, fie el gratuit sau contra cost.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

La mine pe vremuri porneam winapul, puneam pauza, porneam filmul si doar atunci aveam sunt in unele filme mute de fel_cauza necunoscuta_fara conflicte in sistem_dar mergea happy _nimeni n-a stiut explicatia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

I-ati ultima versiune de Realtek HD Audio de aici -https://softfamous.com/postdownload-file/realtek-high-definition-audio/61/415/, dupa dai restart si aia e.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează