|

Am o problema la laptop. Cand stau pe el uneori se inchide singur si mi se aprind doua beculete, unul de la baterie si unul de la incarcator.Nu am bateria pusa pentru este stricata, asta este problema?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ori ai fluctuatii foarte mari de curent, care nu sunt sesizabile de tine, dar de laptop da, si pica practic foarte repede curentul, si revine la fel de repede, ori se incinge foarte tare, are aerisire buna unde l-ai pus, s-au ventilatoarele alea fac enorm de mult zgomot, pentru ca si supraincalzirea este un factor care duce la inchiderea oricarui dispozitiv, laptop, etc.

| explică (pentru anonim_4396):

Ieri am curatat ventilatia si pun si ceva sub el pentru a evita chestia asta, dar tot asa face.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Flavius04):

Si cum ai curatat-o?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Flavius04):

Daca nu esti de la fluctuatiile de tensiune, si spui ca l-ai si curatat bine, tu ai zis asta, nu eu, atunci, te rog sa mergi pana la un service. Ori este suficient de vechi si numai rezista, ori, nu inteleg de ce face aceste lucruri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Schimbă sursa. În funcție de ce laptop ai, această sursă e bună sau nu: http://altex.ro/incarcator-laptop-universal-myria-yua902-90w
Vezi ce putere trebuie pentru laptop-ul tău și te duci o fugă la un magazin și îi întrebi pe cei de acolo dacă au ce îți trebuie ție, ei ar trebui să poată să te ajute.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează