|

Am o problema la pc ca nu stiu de ce cand incerc sa conectez vga-ul la monitor si pc monitor-ul nu primeste semnal chiar daca pc-ul merge, sper sa ma ajute cineva.

Componentele:

Asus b250 prime plus

Ram 8gb balisticks 2400mhz

Monitor BenQ gc2870

Placa video integrata

Procesor i5 7600k

Sursa de 625w

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Deconecteaza cablul si fixeaza-l mai bine in portul vga.
De cele mai multe ori, problema e la placutele de memorie ram, care pot fi scoase si montate la loc pe placa de baza. Daca ai garantie pe unitate (cu sigiliu), numai service-ul autorizat are dreptul sa umble inauntrul unitatii. Daca nu ai garantie sau aceasta se aplica individual, pe piese, numai daca te pricepi in domeniul IT e bine sa umbli la componente. Pentru ca risti sa faci dintr-o problema minora una majora (de nedorit).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru dannyel86):

Am incercat aceia cu memoria ram dar nu a facut efect aia cu vga nu am incercat inca dar o sa vad mersi daca vrei mai lasam sugestii

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Du-te in bios si seteaza de acolo primari video device On-Board Graphics, GPU
Nu stiu sigur cum arata biosul la tine, dar ideea este ca daca poti intra in bios, cablul nu are nimic nu este stricat (pini rupti )

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Cristian_Cristi_1986):

Nu pot intra in bios pentru ca nu pot accesa monitor-ul nu se vede nimic pe el chiar daca functioneaza o sa incerc astazi sa il conectez la televizor sau la un laptop poate merge nu stiu inca o sa vad apreciez oricum ajutor-ul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează