|

Am si eu o problema cu un stick.

Am cumparat de o luna un stick de la altex marca hama cu 2 porturi, usb de bagat in pc sau laptop si unu de bagat in telefon.

Mi a mers 3 sapt, si intr o zi a inceput sa nu mai imi citeasca stick ul cand il bagam in telefon, am incercat in alt telefon sa vad daca citeste si aceiasi poveste, am incercat cu laptop ul si la laptop imi citeste stick ul dar telefoanele nu.

Care ar fi problema? Funda

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Poate sa fie atat stick-ul, cat si telefonul.
Nu toate telefoanele pot citi stick-urile cuplate. Trebuie incercat pe telefon pe care te asiguri ca vede alte stick-uri.
Totodata, chiar daca a functionat inainte, si la telefonul tau poate fi problema de contact la portul USB. Se poate incerca conectand un alt stick sau prin copiere in ambele sensuri la un calculator, cu un cablu de date.

Daca ajungi la concluzia finala ca nu mai functioneaza, e defect stick-ul, il poti returna impreuna cu bonul de casa, trebuie sa-l schimbe in garantie.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

In mare parte nu prea ai ce sa faci, exista posibilitatea ca microUsb-ul sa nu mai functioneze, ci doar usb-ul si memoria sa fie intacta. Dar poti incerca sa il scanezi de virusi sau erori si sa il formatezi https://www.easeus.com/data-recovery-solution/usb-flash-pen-drive-repair-tool.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru GadgetsPro):

Multumesc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

N ai ce sa i faci. Daca nu functioneaza nici in laptop si nici in tel, poti sa l arunci.
Sau incerca poate ti l schimba la altex. Cu bonul te duci si le spui ca nu ti functioneaza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează