| eLeCtRoNiCs a întrebat:

Am un laptop Packard Bell MV35-005. Atunci cand il pornesc imi apare doar imaginea cu firma laptopului si instructiunile pentru intrat in BIOS (F2) si de intrat in boot menu (F8). Dupa asta se blocheaza acolo si nu mai porneste sistemul de operare (Windows xp). Atunci il opresc si il pornesc iarasi. Daca repet operatiunea oprire-pornire de vreo 3-4 ori nu imi mai intra nici in BIOS sau boot menu.
Daca il las cateva minute oprit (aprox. 10-20 minute) intra in BIOS cand apas F2, insa dupa ce dau "save and exit" nu mai pot intra in boot menu (imi arata tot felul de specificatii tehnice ale laptopului si imi scrie "Entering boot menu", dar nu mai intra in el)

5 răspunsuri:
| valentin75 a răspuns:

Salut! Iti trebuie un clear cmos, trebuie sa ajungi la bateria de la bios...sau te uiti pe aici! In conditiile in care hardul este ok!
https://www.youtube.com/......s?/results
https://www.youtube.com/......s?/results

| K0sti a răspuns (pentru valentin75):

De cand se face clear cmos la laptopuri? Daca-i scoate bateria nu va face decat sa uite data si ora! BIOS-ul la laptopuri e protejat, poti sa-i scoti tu taoate bateriile, degeaba!

| valentin75 a răspuns (pentru K0sti):

Da!

| eLeCtRoNiCs explică (pentru valentin75):

Am facut faza cu scosul bateriei cmos. Am facut si chestia cu apasatul pe buton 30 de secunde in timp ce laptopul era deconectat de la curent (daca ai auzit cumva de faza asta). Mai am o observatie: ieri l-am dezasamblat tot (scos procesor, hard, wifi antena, cardul de internet, procesorul, cipurile RAM, unitatea optica (ala pentru DVD-uri, nu stiu precis daca ii zice asa) ) si dupa ce l-am montat la loc a mers pana cand mi-a scris sa apas orice tasta ca sa bootez de pe DVD. Dupa aceea iar s-a blocat.

| valentin75 a răspuns (pentru eLeCtRoNiCs):

Salut! Trebuie bagat pe un tester, mergi cu el la un tester, nu ai cum sa ghicesti ce are, nu e la fel ca un desktop unde inlocuiesti diferite componente si vezi daca pleaca sau nu. Daca nu e de la placa de baza defectul...se mai poate face, bine, chiar si ea se poate face, dar conteaza costurile. Trebuia sa scoti bateria 10-15 sec.; vezi pe net cum se mai poate reseta acel model, parca trebuia sa pui in scurt doua puncte de pe placa pentru un reset ca in fabrica!
https://www.google.ro/? gws_rd=ssl#q=reset+Packard+Bell+MV35-005&tbm=vid