|

Am un tv Philips hd, un smart cam digi de doi ani.

Treaba e ca programele digi sport hd sau antena 1 hd si daca scot smart camul, calitatea e foarte buna dar la programe ca agro tv, look sau realitatea as fi vrut ca smart cam-ul sa-si faca simtita prezenta si sa vad o calitate mai buna a imaginii dar foarte putin vad o imbunatatire a calitatii imaginii. Vecinul meu are un decodor hd digi si cand ma duc la el sa-i mai aranjez programele tv, nu vad nici o diferenta intre calitatea imaginii de pe antena1 sau realitatea.

Astept pareri si comentarii.

Dau funda

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Din ce stiu eu, acel Smart CAM e pentru a avea acces la anumite pachete ale lor(cum ar fi pachetul HBO sau Cinemax) si nu pentru a iti reda o calitate HD. Programele Agro TV sau Realitatea nu transmit in format HD si de aceea nu poti avea o claritate mai buna. Doar programele care au 'HD' in titlu redau o calitate buna.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bobbye):

1. am avut mai demult un decodor simplu primit de la cineva, pe digi, terminat contractul si chiar daca la parintii mei prin cablu vedeau cu purici programele la mine cu acest decodor paradit, cu cartela in el, fara abonament, vedeam programele lacrima.
2. fratele meu are un smart tv, luat cu 600 de ron la promotie si vede programele perfect toate iar eu cu un Philips hd de 900 de ron, nu vad programele ca el si platesc 5 ron pe smartcam pe luna degeaba...
3. sa nu mai dea oamenilor posibilitatea de a alege intre decodor si smartcam pentru ca sunt doua lucruri complet diferite...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru highheels):

Mai este varianta ca probabil fratele tau la acel Smart TV are functia 'Upscalling' care imbunatateste calitatea imaginii slabe.
Daca tu nu ai o claritate ridicata inseamna ca TV-ul tau nu suporta functia 'upscalling'.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează