|

Am văzut în filme că americanii ţin uşa frigiderului foarte mult timp deschisă, nu se grăbesc niciodată, ba uneori o şi uită aşa!

Sunt diferite frigiderele lor de ale noastre?

Fundă, bineînţeles!happy

10 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ha, filmele americane sunt campioane la minciuni si manipulari. Holiudu este o cocina de jegosi.
Astea sunt doar mici glume -
http://frumoasaverde.blogspot.it/......icane.html

| explică (pentru Popescu_Eugen_1964):

rolling on the floor

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
9 răspunsuri:
| a răspuns:

Sunt filme nu realitatea zilnica.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Adica nu-i vorba de nepasare ci de faptul ca americanii folosesc frigiderele ca pe niste obiecte normale, nu stau sa stiu si eu sa le perie cum fac romanii oare ce se intampla da? oare e bine, oare ceo fi.Aia is invatati cu toate lucrurile si le folosesc nu stiu normal as zice eu nu anormal cum fac romanii.romanii trebuie sa se laude mai intii cu ce au si sa intrebe la orice miscare cum face nu stiu ce lucru, dar asta sa arate ca are si el lucru ala.laughing pentru americani orice lucru este un lucru cel are orice om, deci de se intampla ceva nu-i nimic cumpara altul. Apropoo unde esti in america?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asa si de ce te-ai grabi sa inchizi usa unui frigider? Te alearga cineva, sau stiu si eu ai ceva acolo care ar scapa nu stiu intreb si eu? Americanii au frigidere de cand cum au acum romani de 5o de ani.romani nici acu nu au frigidere normale sa le zic asa, am vazut ca spun vai mi-am luat frigider am uitat cum le zic ei care nu fac gheata si ce mindri mai sunt ei ca uite ce scula mi-am luat.Pai americanii au frigidere care nu fac gheata de cand s-a inventat frigiderele laughing plus de asta orice frigider deal lor are icemaker adica fac cuburi de gheata dar nu in tavite ci au separat.Deci un frigider se tine deschis cit ai nevoie tu sa scoti sau sa pui ceva inauntru, fara sa te grabesti, ca nu te cronometreaza nimeni, sau sa te alerge careva.Uit frigideru deschis e cam aiurea, ca usile de la frigidere din ce eu am vazut se inchid singure, nu stiu cum dar asa se inchid.Stai sa fac o proba la frigider sa vad de se inchide ca a nu zic prostii.Ok am revenit.Am deschis usa la frigider siam lasat-o asa, usa s-a inchis singura mai usor dar sa inchis.Nu stiu de ce probabil asa is facute,mai ales daca ai ceva in ele, desi am vazut destule si fara nimic care ca sa stea deschise cand e nevoie trebuie sa le pui ceva, ma refer daca este deconectat si sa nu prinda miros lasi usa deschisa, dar usa nu sta se inchide singura, deci probabil is facute cu ceva centru de greutate spre interior sa ma exprim asa astfel incit daca ai uita sau ai lasao asa sa se inchida singura. Pune frigiderul la nivel, adica se fie drept si incearca si tu sa vezi ce se intimpla.Asa ca principiu toate frigiderele is la fel, mai ales in ziua de azi cand nu mai exista frigidere fara compresor.Am vazut pe cineva pe aici spune ca nu exista frigider care sa nu se deghete daca lasi usa deschisa? Adica sa se deghete ce anume? In primul rind alea care fac gheata nu-s frigidere alea is congelatoare, asta odata si in cazul alora tot trebuie sa se deghete altfel n-ar mai functiona.Deci frigider inseamna de fapt un racitor,...2004 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dap, ai vazut in filme...IN FILME...
laughing Faza este ca frigiderele lor nu sunt mai performante sau mai WOW. Sunt filme, dude, edit peste edit happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu, nu sunt diferite.
Nu trebuie sa iei prea mult in seama ce se intampla in filme. Trateaza ca atare ce se intampla acolo. nimic nu e real! Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu o vad ca o modalitate prin care pot sa faca si ei reclama la produsele ce-s in frigider. de-aia tin usa deschisa! happy Plus ca nu-s asa economi ca romanii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut. Nu sunt diferite cu absolut nimic. In general unele frigidere incep sa si bipaie in caz ca usa a fost lasata deschisa. Sper ca te-am lamurit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt filme. Nu exista frigider la ora actuala, sa nu se dezghete daca are usa deschisa. Poate in viitor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează