|

Astazi am intrat pe calculator să văd ceva și am Windows XP. Nu știu ce sa întâmplat că mă uitam pe WINDOWS ca sa văd ce e pe-acolo ca am găsit multe lucruri interesante Ceasul Scary, sunete ciudate, imagini și fisiere vechi doamne am văzut ceva foarte dubios care m-a făcut sa ma sperii. M-a uitam pe SYSTEM și am văzut acolo DrWatson post-mortem debbuger. Apoi am văzut niște fotografii dubioase niște copii africani, copii asiatici și europeni apoi mai erau niște oameni p-eacolo a fost foarte creepy! Dar cel mai dubios a fost o poza cu o bătrânica și nepotul ei și in spate se

Vedeau niște umbre. Ce poate fi? Și am mai dat și peste niște sunete si voci acolo m-am speriat de moarte! De ce sunt chestiile alea? Mai târziu am dat de un virus și Sticky Keys apoi Windows tour cu o femeie ciudată care vorbea ciudat și apăreau niște poze ciudate. Și poza cu bătrânica (Dumnezeu S-o odihneasca ca era poza din 1996 și avea vreo 76 de ani cred) sau copiii africani. Si Windows.exe? Ce sunt astea de ce erau acolo și am mai dat și peste o melodie ciudata. Cei care aveți Windows Xp sa căutați la Search sa căutați "Title" apoi sa dați pe o înregistrare și e o melodie înfricoșătoare. Și dacă mai vreți căutați Clock sau Ceas dacă aveți pe românește și găsiți acolo un ceas foarte înfricoșător posedat ( recomand sa nu se uite persoanele care au probleme cu inima sunt niște sunete ciudate)

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Deja mi-e frica si mie, posibil ca cineva sa iti fi spart windows-ul si sa faca ce vrea cu el! Dezinstaleaza windows-ul si nu mai instala xp, nu mai are suport pentru drivere si poti lua virusi si sa iti hack-uiasca PC-ul! Ia-ti de la windows vista in sus!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru alexboss2020):

Pai nu știu cum! Ce să instalez?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru alexboss2020):

Eu am calculator la țară și ăsta nu e așa vechi e cam din 2007-2008 și nu pot sa instalez alt Windows calculatorul nu suporta Windows 7 și nici nu știu cum să-l instalez!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează