|

Bună,am nevoie de o mini camera spion pentru mașină asfel încît sa nu fie vizibila cît de mica posibil. Cine stie de unde as putea sa o cumpar? Va rog seriozitate, mersi.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde ce vrei sa supraveghezi: interiorul sau exteriorul masinii?
Daca vrei sa supraveghezi interiorul, atunci ai nevoie de cel putin 2 (preferabil 4) camere, incorporate sub tapitaria masinii sau in stalpii fata /spate.
Daca vrei sa supravegheziexteriorul, atunci poti folosi ori o camera 360grade montat ca "cupola" sau minim 4 camere laterale montate in interior si cu acoperire totala peste 360 grade in jurul masinii.
Pentru inregistrare si pe timp de noapte ai nevoie de camere infrarosu sau un corp de iluminat infrarosu de minim 3W (pentru interior) sau 4 x cate 8-12W pentru exterior.
Intreaga instalatie se poate camufla sub diferite "ornamente" prin care poate trece clar imaginea.

Daca nu ai pretentii exagerate, poti folosi chiar si o camera miniatura montata in oglinda din cabina sau in alte locasuri (in functie de preferintele tale).

Nu ar strica sa te consulti cu un specialist in domeniu, sugestiile la fata locului si dupa o scurta discutie informatva sunt necesare in asemenea cazuri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Din magazinele de elctronice, sau de pe site-urile online de vanzari (ebay, amazon, aliexpress).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dacă ești "în bani" uite aici:
http://camere-ascunse.ro/......trari.html

dacă nu vrei să cheltuiești pre mult, uite aici:
https://www.spy-shop.ro/spionaj/camere-auto-masina.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ți-ar trebui cel puțin două camere ca să ai vizibilitate pe ambele părți. Dar cel mai bine depui o plângere la poliție. Și nu uita să îi faci CASCO.
Eu aș pune o cameră video în fața blocului, a casei.
Poți lua legătura și cu o firmă de pază (sau cu mai multe) să vezi dacă serviciile lor se potrivesc nevoilor tale.
Pe google găsești "mini camere spion" dar posibil să ai nevoie și de personal pentru instalarea acestora. Cel mai bine contactezi telefonic vânzătorul mai înainte de a da comanda.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează