| madalina13021997 a întrebat:

Buna!
Am o problema cu calculatorul, atunci cand il pornesc se incarca linia aceea de la windows iar apoi cand trebuie sa intre in windows apare ecranul albastru cu scris iar apoi se restarteaza, apoi o ia de la capat dar dupa ce aceea ecranul este negru.
Nu stiu de la ce poate fi, am mai avut problema asta de cateva ori
M-am gandit ca poate fi de la windows dar nu cred pentru ca am incercat sa-l fac din nou si nu merge mai departe, la a doua varianta m-am gandit ca poate fi din cauza hard-discului.
Ce pot face?
Oare din ce cauza face asa?

3 răspunsuri:
| Vickyy a răspuns:

Ecranul acela albastru de care zici este Blue Screen of Death. De regula el iti semnaleaza ca ai niste fisiere DLL in neregula,driveri incompetenti programati,registrii corupti, sau defecte ale placii video. Daca era hard disk-ul de vina, nu iti mai aparea nici macar acel ecran. Totusi, incearca sa faci rost de codul de eroare de pe ecranul albastru, si trimite-mi-l si mie.

| matrix100 a răspuns:

Ecranurile albastre (blue screen) sunt asociate cu probleme fizice la momeria RAM. Am avut si eu problema asta si a trebuit sa schimb o placuta de ram. Succes

| supergamer2000 a răspuns:

Du-te la un specialist eu am avut o problema aproape similara si l-am dus si mi la reprat imediat doar in cateva secunde.