|

Buna...

Cautam ceva pe laptop prin control panel...

Si, ma rog, am apasat pe START + P

Mi-au aparut niste chestii legate de ecran, in partea dreapta....am dat pe ultima...

Pe urma, s-a facut tot negru.

Practic s-a stins ecranul...

L-am restartat de cateva ori...dar nimic

- Laptop HP probook 6560b -

Ajutor...va rog :l crying(

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Dupa restart se apasa din nou Start +P si ar trebui sa revina la o alta pozitie si sa apara imaginea. Se poate apasa de mai multe ori acea combinatie de taste Windows+P pana apare imaginea.
Deci, se porneste laptopul, se asteapta 2-3 minute sa se porneasca si chiar daca ecranul e negru, se apasa tastele acelea si trebuie sa apara imaginea. Normala e prima pozitie "PC screen only". Tu ai dat pe "Second screen only" si neavand al 2-lea ecran si ecranul laptopului stins, a ramas totul pe negru.
Poate merg si tastele dedicate ale laptopului cele care fac schimbarea la monitorul extern.

| explică (pentru LinxCont):

Trebuia doar un enter dupa START+P...
Mersi!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut! Probabil ai modificat ceva in rezolutia ecranului. Am mai vazut acest lucru, deblochezi din greseala toate rezolutiile pe care le reda placa ta video si schimbi rezolutia fara sa ti dai seama. La un PC nu ar fi fost problema, dar la laptop. cam este. Nu ai decat sa faci o reinstalare de windows. Totusi, incearca sa -l stingi de tot, scoti bateria, scoti incarcatorul. Dupa 1 minut bagi totul inapoi si incerci sa il aprinzi. Daca tot asa face revii la ce ti am zis mai devreme, il lasi un minut si iar il aprinzi, de data asta chiar inainte sa iti booteze windowsul apesi f8 si de acolo selectezi Safe Mode. O sa intre in windows si de acolo poate reusesti sa i faci ceva. Sper ca te am ajutat, bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează