|

Buna, la un laptop amilo li2727 nu-i mai merg bine tastele de pe randul 3 adica ' tab, q w e r t...' le-am scos, am curatat sub taste, pana la urma am curatat toata tastatura, am pus totul la loc fara sa stric nimic, si vad ca tot nu merg bine, si e ceva ciudat aici

Sa zicem, luam Q si W ca taste, apas Q odata, nu merge, apas mai tare pe Q si merge, dupa care apas normal pe tasta aia si merge ca si cum n-ar avea probleme, apas dupa pe W, trebuie sa apas tare sa mearga, apas tare si vad ca merge si cand apas normal, iar apas pe Q si vad ca iar trebuie sa apas tare si dupa iar cu W fac la fel, asa-mi fac toate tastele de pe randul ala! Ce poate fi?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

E posibil sa nu faca bine contact tastatura cu placa de baza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu cred ca butoanele de pe randul ala nu primesc contact, adica poate ca s-a intamplat ceva eroare cu laptopul sau cu sitemul de operare, poate ca ti s-a stricat tastatura. Inceraca sa desfaci tot laptopul, nu numa tastatura si sa pui pe placi cu o pensula Alcool Sanitar. Daca totusi nu o sa revina inceraca sa reinstalezi sistemul de operare dar daca nici atuncea atunci incearca sa il duci la reparat. BAFTA!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează