| DaniCris11 a întrebat:

Salutare! Am un laptop HP Pavillion Star Wars Edition iar acum 2 zile am varsat accidental un pahar de bere fix pe tastatura (nu ma intrebati cum am reusit aceasta performanta). Dupa ce s-a intamplat asta, i-am scos imediat incarcatorul si bateria din el, apoi i-am desfacut o parte din carcasa. Din fericire, nu s-a nici o piesa din el sau ceva. Dar am o mica problema cu tastatura.

Pe langa faptul ca tastele se apasa uneori mai greu, ele functioneaza dar uneori nu merg unele combinatii de taste (adica daca apas doua taste, imi merge doar una, dar ele merg individual)
ex: Tastele W si Sageata sus, merg apasate, dar daca le apas pe amandoua, laptopul detecteaza ca apas doar W-ul.
Alteori, imi detecteaza ca si cum tasta Ctrl din stanga, este apasata, iar daca sunt in Google Chrome si vreau sa scriu ceva care contine litera T, apas tasta T si imi deschide un Tab nou (Ctrl + T deschide alt Tab in Chrome). Exista vreun program care imi poate arata ce taste sunt apasate? Sa imi pot da seama cat de cat care este problema?

Ce pot face? Tastele nu cred ca se pot scoate din el sa le curat pe fiecare. Adica mi-e putin frica sa le scot ca poate nu le mai pot pune inapoi + ca ele au si led in interior.

Poza cu tastatura laptopul: https://i.imgur.com/hKBZ4p8.jpg

2 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Sa-l duci la curatat la un service!

| DaniCris11 explică (pentru Salontanul):

Nu prea as vrea sa ma risc sa il duc la vreun service, cel putin nu la cele din orasul meu. Daca e sa se intample ceva, mai bine stiu ca e din cauza mea decat sa faca altcineva ceva.