|

Buna seara. Am o problema. Am cateva zile de cand am schimbat bateria de la telefon pentru ca cea veche nu mai tinea prea mult si acesata noua tot la fel de repede se duce nu geteleg de ce? Ma puteti ajuta?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

În locul tău cumpăram o baterie ce are amperaj mai mare decât cea veche.Cu cât amperajul este mai mare cu atât şi autonomia bateriei creşte.Tot o dată, pentru ca autonomia telefonului să crească încearcă să operşti din aplicaţiile ce rulează în fundal(din managerul de aplicaţii/forţeaza oprire)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce telefon? Dacă ai iPhone instalează aplicația battery life și vezi dacă e uzata.
Dacă ai schimbat la un service, sunt foarte putine care au baterii originale și de fapt folosesc niște fake-URI care de regula nu merg (de asta au și garanție) sau dacă merg țin destul de puțin.
Poate te ajuta sa cumperi o baterie originala, din dezmembrări.
Sau alta varianta ar fi ca ceva din interiorul telefonului consuma prea multă baterie și asta nu rezolva schimbarea ei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Toate telefoanele performante cu Android nu ar trebui sa tina mai mult de 2 zile. Marea majoritate tin cam o zi, rar gasesti telefoane care sa tina mai mult.
Daca ai luat bateria cea noua second hand s-ar putea sa fie dilatata. Daca este noua inseamna ca telefonul tau este pe bune si atat te tine bateria.
Incearaca sa nu il folosesti pentru altceva in afara de apeluri, eventual poti cumpara o baterie externa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează