|

Bună TPU. Am cam făcut o prostie şi trebuie să ştiu dacă mai e vreo sansa să o repar...

Acum o zi am vărsat o cantitate destul de mare de apă pe birou. Nu am crezut că a ajuns până la laptop, si totul părea să meargă bine, asa că nu am mai verificat. Astăzi am constatat că avea probleme la pornire. L-am ridicat si am văzut că avea apa sub el. I-am scos suruburile si l-am curățat cu servetele. Dar încărcătorul funcționează, mi se aprinde led-ul care arată că se încarcă, dar atunci când apăs pe butonul de pornire nu se întâmplă absolut nimic.

Am înțeles că orezul ar putea ajuta să absoarbă umiditatea, dar nu sunt sigură că funcționează. Si aş vrea să stiu cât de grave sunt consecințele, dacă aş mai putea face ceva ca să il fac să meargă, sau să mă duc la service? Oricum ar trebui să-l schimb până la crăciun fiindcă am probleme cu bateria si e destul de vechi (are cam 6 ani), dar eu am nevoie urgentă de laptop, pentru scoală, proiecte etc. Chiar nu pot să stau fără.

Accept orice fel de sfat. Dau funda.

1 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Desfa-l si da vreo 5 minute cu uscatorul pe el, dar sa nu dai de prea aproape...da-i de la jumatate de metru, daca nici atunci nu merge, du-l la cineva care se pricepe sa=l repare, trebuie sa gasesti in orasul tau

1 răspuns: